Drivvo app letöltés | Drivvo pro járműkezelés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Drivvo

drivvo A Drivvo – járműkezelés applikációval pontosan nyomon követhetjük, mikor és mennyit költöttünk az autó tankolására, javítására, karbantartására. Az androidra ingyenesen telepíthető alkalmazás nemcsak tárolja az adatokat, de kimutatásokat készít, így a hó végén a kiadások átláthatóak lesznek. A Drivvo – járműkezelés optimalizálja az autóhasználatot. A szolgálati járművel és a családi autóval közlekedőknek egyaránt érdemes letölteni, mert megkönnyíti a jármű karbantartását!

Gyártó: CTN Cardoso
Megnevezés: Drivvo
Frissítés:
2018.06.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 906
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Drivvo?

Az autó a legfontosabb közlekedési eszközünk? Akkor fontos, hogy folyamatosan szervizeljük, mert hosszú távon csak így biztosíthatjuk a stabil működést. A Drivvo – járműkezelés alkalmazással minden lényeges információt feljegyezhetünk a járművünkről, így már mobillal és táblagéppel is nyomon követhetjük a kiadásokat. Nem felejtjük el, hol és mennyiért vásároltunk, újítottunk fel, a tételesen listázott költségeket bármikor előhívhatjuk, visszakereshetjük. A modern kialakítású felület rendkívül hasznos segítség az üzemanyag fogyasztás optimalizálásában. Kapjuk elő tankoláskor az androidos mobilunkat, rögzítsük a benzin mennyiségét, árát – a hónap végén grafikon tájékoztat bennünket a teljes havi kiadásról. A Drivvo – járműkezelés app-pal már emlékeztetőt is aktiválhatunk, például azért, hogy ne felejtsük el a szervizeléseket. Az útvonal-rögzítés funkciónak a rendszeresen ingázók pedig kifejezetten örülni fognak!

Drivvo app használata

Érdemes letölteni a Drivvo – járműkezelés appot, mert az átlátható és hasznos autós alkalmazás valóban megkönnyíti a karbantartást. Telepítsük egy mozdulattal, hogy már fel is jegyezhessük a legutóbbi tankolás adatait, vagy az épp megvásárolt új ablakmosó folyadék árát. A kisebb és nagyobb kiadásokat egyaránt tárolja az alkalmazás: a főmenüből tudjuk kiválasztani, hogy a javításhoz, költségekhez vagy tankoláshoz társítjuk-e az új információkat.

drivvo-1
drivvo-2

A kimutatások külön feltüntetik a tankolás és a javítás kiadásait. Keressük a felület lenti sávjában a diagramokra irányító részt is – ugyanis a modern alkalmazás grafikusan is ábrázolja a költségeinket, valamint értelmezi azt, hatékonyságot számít, átlagot von. Így optimalizálható legkönnyebben a jármű fogyasztása és működése. A Drivvo – járműkezelés kézben tartja az autónk költségeit – ezért még a sávban futó reklámok kellemetlensége is megéri. Ám, ha szeretnénk, egy kisebb összegért cserébe nemcsak megszabadulhatunk ezektől a hirdetésektől, de az app adatait szinkronizálhatjuk és exportálhatjuk is!

Tovább az Android letöltés oldalra.