Hydro Drink Water app letöltés | Drink Water víz ivásra emélkeztető

 
Ingyenes programok információs portálja

Hydro+ Drink Water

drink-water

A Hydro+ Drink Water egy ingyenesen letölthető app iPhone és android okostelefonokra és mint megannyi olyan applikáció, amely a temérdek megjegyezni való alól mentesíti valamelyest a memóriánkat, ez is egy a sorban. Egy igen fontos és alapvető szükségletre emlékeztet, történetesen a víz ivásra. Az emberi test 50-60% víz így nem elhanyagolható az életfunkcióink zavartalan működéséhez, hogy milyen mértékben vagyunk hidratáltak, mivel sejtfunkcióink működéséhez nélkülözhetetlen az életet adó folyadék.

Gyártó: Freshware
Megnevezés: Hydro+ Drink Water
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 077
Kategória: Egészség, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Hydro+ Drink Water?

Ezt az applikációt pusztán az első alkalommal kell tüzetesebben átnéznünk és igazán testreszabnunk és aztán akár meg is feledkezhetünk róla, mert ő rólunk biztosan nem fog, köszönhetően a bekapcsolható emlékeztető funkciónak választható csengéssel, rezgéssel vagy éppen fényjelzéssel illetőleg a nap eredményes zárásakor felcsendülő összetéveszthetetlen „ma megcsináltad” fanfárral. Használatával minden napunk olajozott és dehidratáltság mentes lesz, legalábbis ami a bevitt értékes folyadék fogyasztásunkat illeti, s ha természetesen az előre általunk meghatározott mennyiség elfogyasztásához időről-időremegemeljük poharunkat. A Hidro+ DrinkWater app alkalmas az egyéni céljaink (napi vízfogyasztási terveink) beállítására is a mobiltelefonunkon, amelyeket bizonyos időközönként napi, heti, havi és éves lebontásban le is kérdezhetünk, hogy mennyire vagyunk eredményesek.

Hydro+ Drink Water app használata

Az alkalmazás felülete vízivásra csábít a nap elején üresen kongó kis gömbünkkel, amely szépen telik, ahogyan a nap folyamán poharazgatunk. A grafika ezen túl is igen megkapó a saját kedvenc bögréink, kulacsaink és csészéink kapacitásához igazítható űrmérték beállításokkal. Így egy-egy alkalommal csak rákattintunk a reggeli teásbögrénkre és máris közelebb kerültünk a napi célunkhoz, amit szintén saját magunk állíthatunk be.

drink-water-1
drink-water-2

Mivel a vízfogyasztásunk nagyban függ a testsúlyunktól, az életmódunktól, az évszaktól és az aktivitásunktól egyaránt, külön kedves, opcionális funkció Hidro+ DrinkWater applikáción belül a kis súlyzóval jelölt edzésnap, mely azt jelzi, ha az edzőteremben tervezünk tölteni nem feltétlenül nézelődéssel valamennyi időt, akkor érdemes növelnünk a napi limitet illetőleg a kis napocska ikon, ha éppen egy izzasztó nyári napon szeretnénk üdék és hamvasak maradni.

Tovább az Android letöltés oldalra.