DJay free app letöltés | DJay zene mixer telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

DJay free

djay-free A DJay free app-pal akár élőben is remixelhetjük a kedvenc zeneszámainkat! Az ingyenes alkalmazást a zene őrültek már Androidos és iPhone készülékkel is használhatják. Ügyesen betölti a Spotify-t, ahonnan bármikor felkeverhetjük a legnépszerűbb számokat. A mobiltelefonunkat most valóban egy profi dj szetté alakítja ez az applikációt. Állítsunk össze egy lejátszási listát, töltsük be, és máris indulhat a buli – akármelyik party hangulatát felpörgethetjük. Profiknak és kezdőknek is kötelező. Töltsük le!

Gyártó: Algoriddim
Megnevezés: djay FREE
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 038
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a DJay?

Lecserélnénk a megszokott party zenéket? A djay FREE alkalmazással akár egy fesztivál élére is állhatunk. Nincs sok tapasztalatunk a mixelésben és remixelésben? Töltsük be az appon keresztül a saját zenei válogatásunk, vagy kapcsolódjunk rá a Spotify szolgáltatására, és máris remek bázist kapunk egy egész estés dj-szetthez. Ezzel az ingyenes programmal a bakelitlemezek világát visszacsempészhetjük a 21. századba: kapjuk elő a telefonunkat, és máris pörgethetjük rajta a zenéket, mintha egy igazi dj pult előtt állnánk. Még a gyakorlott és profi szakmabeliek is szeretik a djay FREE eszköztárát. Egy kiegészítő program pedig abban is segít, hogy ezzel az app-pal kifejezetten egymáshoz passzoló zenéket tudjunk összeválogatni. De hallgathatunk a saját intuícióinkra is, és úgy töltjük be a mixelő felületre a számokat. Mindegy, milyen típusú fájt integrálunk, mert a djay FREE nagyon okos, mindegyiket problémamentesen kezeli. Az alkalmazás sikerre született, ezért egy dj partyról sem hiányozhat.

DJay applikáció használata

Ilyen egyszerű, mégis tökéletes még sosem volt a zenekeverés! A djay FREE kifejezetten okos alkalmazás, a minőségi zenekeveréshez mindig megbízható segítséget nyújt. A kezdők is könnyen eligazodhatnak a felületén, nem baj, ha még sosem használtak dj pultot, az eszköztárat gyorsan felfedezhetik. Letisztult és szép felületet kínál a djay FREE, amely alkalmas mixek és remixek elkészítéséhez is. Telepítsük az okostelefonunkra, és már kábelek nélkül, akár a szabadban is összeállíthatjuk a kedvenc szettünket!

djay-free-1
djay-free-2

A DJay FREE alkalmazás újraírja a mobilunk fogalmát. Utazás közben is elővehetjük, hogy saját kreativitásunkat és alkotó vágyunkat megvalósítsuk vele. Kész a szett? A rögzített anyagokat az ismerőseinkkel is meghallgattathatjuk már. Ez a nagy teljesítményű keverőasztal a Spotify-jal is kapcsolatot terem, így nemcsak a saját mappáinkból tallózhatunk, de egy sokkal nagyobb kínálatból. Még változatosabbá és szórakoztatóbbá tehetjük a szettünket a djay FREE-vel. Próbáljuk ki, mennyire kényelmes már egy mobilnyi felületen is felkeverni. Sosem gondoltuk volna, ugye? Hatalmas élmény mindenkinek, és remek gyakorlás!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.