Cute Beauty Shopping app letöltés | Cute online kozmetika vásárlás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Cute - Beauty Shopping

cute-beauty-shopping A Cute Beauty Shopping app-pal hihetetlenül kedvező áron vásárolhatunk kozmetikai, szépségipari, smink, haj- és bőrápolási termékeket. Még az otthonunkból sem kell kimozdulni, az akciókat androidos, valamint iPhone készülékekkel is elcsíphetjük. Telepítsük az alkalmazást, hogy elámíthasson bennünket a hatalmas kínálattal és a rendkívül vonzó áraival. Régóta keresünk egy bizonyos színárnyalatot? Itt biztos lesz! Ha nem akarunk ráfizetni, töltsük le most! Magyar nyelven is elérhető.

Gyártó: Wish Inc.
Megnevezés: Cute - Beauty Shopping
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 862
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Cute - Beauty Shopping?

Lila vagy magenta, kék vagy királykék? Egyáltalán nem mindegy, jól tudja ezt a Cute – Beauty Shopping app is. A részletes kínálat valóban lenyűgöző, a smink, a kozmetikai és szépségipar termékeiből óriási kínálatot nyújt – mindezt piacvezető áron. Okos és könnyen használható. Indítsuk el, dőljünk hátra, és kényelmesen böngésszük át az ajánlatokat. Lépegessünk a kategóriák között, olvassunk termékleírásokat, nézzünk szép képeket. Válogassuk össze a kedvenceinket, osszuk meg a barátokkal a legjobb találatokat. A vásárlást pedig néhány mozdulattal is elvégezhetjük. Az összegyűjtött kosár tartalmával, és valószínűleg a végső árral is lenyűgöz bennünket a Cute – Beauty Shopping. Ne legyen a nőiesség és a vonzó, ápolt külső a pénztárca kérdése, ezzel az applikációval a legjobb online-kínálatokban böngészhetünk. Ugye, hogy megtaláltuk, amire vágyunk?

Cute - Beauty Shopping app használata

A Cute – Beauty Shoppinggal már a saját fotelünkből is összeállíthatjuk az ünnepi sminkkészletünket, mindezt a legkedvezőbb áron. Csak töltsük le az appot, és máris nyitva áll előttünk a szépségipar virágoskertje. Akár Facebook-profillal is beléphetünk a felületre, így a regisztrációval sem kell időt töltenünk. A nyitó oldalon jelöljük meg azokat a termékcsoportokat, amelyek kifejezetten érdekelnek bennünket – a Cute – Beauty Shopping ugyanis személyre szabja a kínálatot. A kategóriák között jobbra-balra söpréssel tudunk váltani, sőt, a találati listát tovább is szűkíthetjük a felső menüsor segítségével.

cute-beauty-shopping-1
cute-beauty-shopping-2

Haj-, bőrápolási és sminkes termékeket kaphatunk meglepően kedvező áron – a Cute – Beauty Shopping ugyanis kifejezetten szereti az akciókat. Válasszuk ki a terméket, pörgessük át az adatlapját. Minden szükséges információt elárul az app, sőt, a vásárlói értékelésből még inkább megbizonyosodhatunk a jó döntésről. A szépségápolási cikkeket most egy mozdulattal megrendelhetjük. Minden nő vágya, hogy vonzónak és szépnek lássa a környezete – a Cute-tal ezért még a pénztárcába sem kell mélyen belenyúlni. Óriási akciók, alacsony árak – egy kattintásra van minden, ami szép!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.