Crossy Road apk letöltés | Crossy Road játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Crossy Road

crossy-road A Crossy Road egy izgalmas csibefutam a retró játékok szerelmeseinek, okostelefonnal most bárki számára ingyen elérhető. A Crossy Road egy rendkívül egyszerű stílusú játék, amelyben egy csirkét kell átvezetnünk a forgalmas úton. A történet egyszerűsége szavatolja, hogy bármikor elővehessük és eltöltsünk vele néhány percet. Az Androidra és iPhonera ingyenesen letölthető játék sok kellemes percet szerez, hiszen maga a karakter is roppant szimpatikus, illetve a dizájn is bájos. A játékmenet rendkívül egyszerű, amely hamar véget is ér. Ez pedig folytonos újrakezdésre ösztönöz bennünket.

Gyártó: Yodo1 Games
Megnevezés: Crossy Road
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 958
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Crossy Road?

A pálya kiosztása véletlen-generátorral történik, tehát soha nem tudjuk előre, milyen pálya, illetve pályaszakaszon kell átvezetnünk a csirkét. Ennek köszönhetően nem kell felkészülnünk az azonos szakaszokra: nem unhatjuk meg és nem tudjuk kitanulni a pályarészek sajátosságait. Mindig új helyzetekbe kerülünk a szárnyasunkkal, aminek köszönhetően a játékmenet igazán izgalmassá válik. Soha nem sejthetjük előre, mi vár a baromfinkra az út másik oldalán, hiszen ennek a játéknak nincs vége és nincsenek teljesítendő pályái. Mindenhol a folytonos forgalom uralkodik, amivel a szárnyasunknak meg kell küzdenie. A világ legegyszerűbb játékával szinte az őskáosz ellen kell küzdenünk, számtalan meglepetés és váratlan helyzet vár ránk, ha útra kelünk a csibével.

Crossy Road használata

A csirke irányítása az érintőképernyőnek köszönhetően a lehető legegyszerűbb. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a kijelző bármely pontjára koppintva előrefelé léptessük, viszont sok esetben oldalirányú mozgásra is szükség van. Ha ki kell kerülnünk az utunkban lévő fát vagy akár bónusz érméket szeretnénk felvenni, az oldalirányú kibillenést jobbra vagy balra történő söpréssel tudjuk elvégezni. A begyűjtött érméket felhasználhatjuk újabb figurák vásárlására. Gyakorlatilag minden háziállat szerephez jut ebben a játékban; a csirkét lecserélhetjük kutyára, háromlábú macskára, tehénre, kacsára, galambra, nyúlra, kecskére, birkára, vagy akár békára vagy halra - utóbbi kissé szürreális egy forgalmas autópályán... Valamint az unikornis is szerepel a bevásárló listán.

crossy-road-1
crossy-road-2

Aki az állatok helyett inkább más karakterrel játszana, megteheti. Az ingyenesen letölthető játék eszköztárából nem hiányozik a robot, a zombi, a szellem, de még Drakula sem. Mindenki megtalálja azt a karaktert, ami számára igazán kedves, de mi tagadás, a csirke az igazi favorit!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.