Coursera app letöltés | Coursera oktatás kurzusok telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Coursera

coursera A Coursera online platform hallgatóinak száma már 1 millió felett jár, ennek az applikációnak a segítségével pedig okostelefonon keresztül is díjmentesen érhetjük el az izgalmas és tartalmas kurzusokat. A Coursera igazi szemléletformáló elgondolás, szinte nincs olyan tudományterület, amely kimarad a kínálatból, a társadalom- és természettudományok rajongói egyaránt megtalálják a helyüket. A regisztrációt máris egy online előadássorozat követi, a lezárásnál profi feladatok és tesztek várják résztvevőket, a sikeres vizsgáért pedig elismervény jár.

Gyártó: Coursera
Megnevezés: Coursera
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 869
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Coursera?

Most ingyen tanulhatunk több világhírű egyetemen. A Coursera alkalmazással bármikor „beülhetünk” az online platform kiválasztott kurzusára. A sokszínű kínálattal egy hagyományos típusú felsőoktatási intézmény sem versenyezhet. A szakmai legjobbjai készítenek videóanyagokat az aktuális és fontos professzionális kérdésekről. A kötelező tesztek, beadandók és vizsgák azt jelzik, hogy a Coursera létrehozói komoly hozzáállást tanúsítanak az online oktatáshoz. Ezzel az alkalmazással a 18 témakör bármelyikére regisztrálhatunk. Gazdasági szakemberként a modern filmnyelvről is tanulhatunk, és egy matematikus is beiratkozhat a kortárs költészet órára. Okostelefonon keresztül bármikor meghallgathatjuk a legújabb előadás-videót, és teljesíthetjük az előírt vizsgafeladatokat. A Coursera app-pal princeton-i, kaliforniai vagy akár hong kong-i egyetemi elismervényt is szerezhetünk! A Coursera app csak internet elérhetőséget és nyelvtudást kíván, cserébe szinte bárhol egyetemi szintű ismereteket szerezhetünk!

Coursera használata

Ingyen járnánk egyetemre? Töltsük le a Coursera alkalmazást, hogy máris körbenézhessünk a legújabb kurzuskínálatok között. Még sosem volt ennyire egyszerű professzionális tudásanyaghoz jutni. A letisztult és könnyen kezelhető felületen minden szükséges információt megkapunk ahhoz, hogy újabb tartalmas ismeretanyaghoz juthassunk. Okos applikáció a Coursera, a regisztrációt követően átböngészhetjük a kategóriákat: képezzük magunkat tovább a matematika, a pszichológia, a szociális tudományok területén, vagy akár pénzügyekből járjunk egy lépéssel a munkatársaink előtt. Folyamatosan új és speciális képzéseket indít a platform, ezért érdemes minden 18. életévét betöltött személynek átpörgetni a legfrissebb ajánlatokat.

coursera-1
coursera-2

Az alkalmazás részletes leírást kínál a kiszemelt kurzusokról. Nézzük meg, kiket hallgathatunk videón keresztül, olvassuk el a tematikát, tájékozódjunk az elismervény kritériumairól. Valóban a világ legnépszerűbb egyetemeiről választhatunk képzéseket. Például ki ne venné hasznát a munkahelyével kapcsolatos pszichológiai ismereteknek: hogyan működjünk hatékonyan együtt, hogyan oldjuk a stresszt, hogyan mondjunk nemet. A Coursera app 80-100 kurzust kínál fel ingyenesen bárkinek.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.