Colorfy full app letöltés | Colorfy Coloring Book online

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Colorfy - Coloring Book Free

colorfy A Colorfy - Coloring Book Free alkalmazás olyat tud, amit már el is felejtettünk: az ingyenesen telepíthető színezővel újra megtalálhatjuk az egyik legjobb stresszoldást és relaxációt. És mindehhez nem kell több, csak az androidos készülékünk, de iPhone-ra is letölthetjük a kreatív rajzokat. Álmodjuk meg, válasszuk ki, színezzük át a felületeket – már internetkapcsolat sem kell hozzá. Gondoljuk újra saját elképzelésünk alapján a híres festményeket is! A Colorfy – Coloring Book Free most egy mozdulattal elérhető!

Gyártó: Fun Games For Free
Megnevezés: Colorfy - Coloring Book Free
Frissítés:
2018.09.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 847
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Colorfy - Coloring Book Free?

Nem mindenki szeret a részletekben elveszni – a Colorfy – Coloring Book Free app kínálata azonban nagyon széles. Az aprólékos, töprengő, de a lendületesen haladók is rátalálhatnak a kedvenc kategóriájukra, képükre. Az ingyenesen változat alapkészlete is hosszú időre biztosítja a stresszmentes relaxációt, azonban a színező rajongók egy kisebb összegért a többszörösére növelhetik a kínálatot, és személyre szabottan állíthatnak össze saját színkombinációkat is. A Colorfy – Coloring Book Free alkalmazással senki sem szalad túl a körvonalon, azonban érdemes a valóságtól és a megszokott színektől elrugaszkodni. Lila macska? Fekete fűszál? Rózsaszín tenger? A színezők örömteli világa mára nemcsak a gyerekek kiváltsága, a felnőttek is nyugodt szívvel rajzolhatják újra akár az egész világot. Az androidos appot most bárhol előkaphatjuk, színezzünk vele, mert ez szellemileg is felfrissít bennünket!

Colorfy - Coloring Book Free app használata

A népszerű alkalmazások között szinte verhetetlenek a színezők. A Colorfy – Coloring Book Free app kifejezetten felnőtteknek készült. Az androidos, illetve iPhone változat telepítése roppant egyszerű. A letöltést követően azonnal ki is kapcsolódhatunk a mókuskerékből: válasszunk képet a képernyőn megjelenő kategóriákból, és az alsó menüsor színkészletével engedjük szabadon a kreatív énünket. Először mindig a színt jelöljük ki, majd érintsük meg a kiszemelt, zárt vonallal körbehatárolható felületet. Kísérletezzünk, próbálkozzunk – ha elégedetlenek vagyunk a látottakkal, a nyilat koppintva visszavonhatjuk az utolsó lépéseket. Akár már klasszikussá vált remekműveket is újraalkothatunk.

colorfy-1
colorfy-2

A Colorfy – Coloring Book Free app mandalákkal, állatos formákkal, növényekkel, tájképekkel varázsolja pihentetővé a szabadidőnket. A felhasználóbarát felületen még a bátortalanabbak is könnyen haladnak. Szét- és összehúzással sokkal egyszerűbbé válik a színezés folyamata is. Ha pedig hirtelen félbeszakad a kísérletező kedvünk, az alkalmazás menti a már elkészült alkotást, így legközelebb csak ki kell választanunk a folytatáshoz! Vigyázat, szinte függőséget okoz, annyira szép kikapcsolódás!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.