CM Launcher app letöltés | CM Launcher asztalkezelő Android

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

CM Launcher

cm-launcher A CM Launcher ingyenesen biztosítja mindezt: töltsük le az okostelefonunkra, és újjá varázsolja a készülékünket. Nem véletlen, hogy a gyors, energiatakarékos, biztonságos és szép alkalmazásokat szeretjük! Az applikáció talán a legnépszerűbb launcher, ezért, ha a gyári beállításokon túl egy valóban szépen dizájnolt felültre vágyunk, érdemes a CM Launchert telepíteni. Felejtsük el a hagyományos képernyőt, a 3D-s grafikus effektusokkal elegánsan és gördülékenyen lapozhatunk és válthatunk mappát!

Gyártó: Cheetah Mobile Inc
Megnevezés: CM Launcher
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 388
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 2.67 (3 szavazat)

Mi a CM Launcher?

A CM Launcher az egyik legnépszerűbb asztalkezelő, a 3D-s vizuális effektek igazán különlegessé teszik, kiemelik az egyéb launcherek közül. Nemcsak szép az alkalmazás, kifejezetten erős biztonságot nyújt a készülék tartalmának. Rendet tart az asztalon, leállítja az akkumulátor-vámpír appokat, az anti-vírus motor pedig megfelelő védelmet ad a kukkolókkal, adathalászokkal szemben. Az ingyenes CM Launcher szinte végtelen számú témát kínál a felhasználóknak: a sort mi magunk is megnövelhetjük, ha feltöltjük a saját tervezésű témákat. Alakítsuk személyiségükhöz ezt a sokoldalú applikációt, a magas fokú vizuális élményért pedig a készülék gyorsaságát sem kell feláldoznunk. A 3D-s effektek bizonyosan vonzóvá válnak, de ne felejtsük el az asztalkezelő további erősségeit sem, a biztonságot és energiatakarékosságot. Itt a widgetek is különleges formát kapnak: az óra és időjárás előrejelzés térhatása nemcsak személyre szabottá, de vonzóvá is varázsolja a mobilunkat.

CM Launcher használata

A CM Launcher a legszebb választás, ha egy vonzó, lendületes dizájnt keresünk az okostelefonunknak. Ráadásul rendkívül okos és biztonságos. Töltsük le az Android készülékünkre, és a telepítést követően azonnal aktiválhatjuk a képernyőn. Ezt nevezik magas felhasználói élménynek! A CM Launcher app-pal megtarthatjuk a korábbi téma-beállításokat is, azonban érdemes átböngészni az alkalmazás lehetőségeit. Gyors és dinamikus lesz a 3D-s effektus hatására a lapozás, mappaváltás. Könnyedén navigálhatunk egyik helyről a másikra a térhatású kijelzőn.

cm-launcher-1
cm-launcher-2

Igazán közösségi app a folyamatosan megújuló CM Launcher, hiszen a felhasználók ötleteit is várják a fejlesztők. A témák adatbázisában saját kialakítású személyre szabásokat pörgethetünk át, tölthetünk le és tölthetünk fel is. Az interaktív felület teljes egészében mozgósítja a kreativitásunk. Válasszuk ezt a launchert, és nemcsak a több millió felhasználóhoz csatlakozunk ezzel, hanem biztonságban tudhatjuk az androidos készülékünket és a mobilunk tartalmát is. Ráadásul az asztalkezelő biztosan rendet tart majd a képernyőnkön is!

Tovább az android letöltés oldalra.