Clip Stack app letöltés | Clip Stack vágólap kezelő telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Clip Stack

clip-stack A Clip Stack lehetőséget nyújt arra, hogy többé ne legyen probléma a mobiltelefonról vagy a táblagépről szövegrészeket kivágni és egy másik dokumentumba átmásolni – egér hiányában sem! A többfunkciós vágólap kezelő alkalmazás pár kattintással helyezi át egyik helyről a másikra a kivágott tartalmat, sőt, ami a vágólapra kerül, azt biztosan elmenti! Hasznát vesszük az iskolában, a munkahelyen, de a szabadidőnkben is. Az alkalmazás gyors, rendkívül könnyen kezelhető, kifejezetten hasznos.

Gyártó: Catching Now
Megnevezés: Clip Stack
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 414
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Clip Stack?

A kivágás-másolás legegyszerűbb módja, ha az Androidról van szó az ingyenes új vágólap kezelő eszköz. A Clip Stack mindenre emlékszik, amelyet egyszer a vágólapra helyeztünk. Egy gyors újraindítás után pedig bármikor visszaállíthatóak az eredeti dokumentumok. Mentés után is lehetőségünk van biztonsági másolatot készíteni, viszont már egy gombnyomással kitörölhetjük az összes tartalmat, amire nincs szükségünk. Igazán megnyugtató tehát, hogy a fejlesztők lehetővé teszik a dokumentumok, szövegek eredeti állapotának visszaállítását, hiszen akkor sem vesznek el a munkamenetek, ha folyamatos eszközhasználat közben hibázunk is. Az alkalmazást minden Androidos készülékről elérhetjük, az okostelefonon keresztül a táblagépig. Könnyűvé válik a kivágás és a másolás, bosszankodás nélkül törölhetünk és egyesíthetünk dokumentumokat. A könnyebb eligazodás és még gyorsabb használat érdekében lehetőség van arra is, hogy kedvenceinket kijelöljük. Az app ingyen, hirdetések nélkül tölthető le bármilyen androidos készülékre.

Clip Stack használata

A vágólap kezelő lényege, hogy minden dokumentumot, szövegrészt, amit kimásolunk egy felületről, azt elmenti, megőrzi a telefon alkalmazásában. Így ezek bármikor könnyedén felhasználhatóvá válnak, illetve szükség esetén az eredeti szövegbe is visszailleszthetőek. A könnyen telepíthető ingyenes alkalmazás kifejezetten segíti az okostelefon felhasználását. A Clip Stack app megnyitását követően listázva láthatjuk az összes elemünket, amelyet már egyszer kimásoltunk. Az utolsó 5 darab könnyen fel is használható bármikor. Értelemszerűen a legtöbbet használt elemek kerülnek az első helyekre és így haladunk lefelé, a már kevésbé lényegesek maradnak a végére.

clip-stack-1
clip-stack-2

Az elemek mellett találjuk meg azt is, hogy milyen műveleti lehetőségeink vannak a kimásolt szöveggel. Például állítsuk be a kedvenceket, amely megkönnyíti, felgyorsítja a folyamatot és az újra felhasználást. A menü három funkciót kínál fel, az egyik az összes törlése, amely értelemszerűen az összes szöveg eltávolítására vonatkozik. Készíthetünk másolatot, amely a biztonságos tárolást segíti, és a harmadik funkció pedig a különféle beállításokra vonatkozik, mint a Floating Bubble. A Clip Stack valóban rendkívül egyszerűen felhasználható. Könnyen másolhatóak a szövegek, az okostelefon bármely részéről, de, akár az internetről is. A szöveg kiemelése után csak át kell kattintani arra a helyre, ahová a kívánt tartalmat másolni szeretnénk – szinte tökéletesen úgy működik, mint ahogyan a számítógépen megszoktuk.

Tovább az android letöltés oldalra.