Clean master apk magyar letöltés | Clean master apk

 
Ingyenes programok információs portálja

Clean master

clean-master A Clean master az androidos készülékek legnépszerűbb takarító alkalmazása - és még ennél is több! Bármely okostelefonra ingyenesen letölthető. Már 5 másodperc alatt kideríti a legtöbbet letöltött Android-csomag, hogy a spamek és vírusok mennyire lepték el készülékünket. A gyors és biztonságos Clean Master optimalizáló, memória- és sebességgyorsító funkciói valóban lehetővé teszik a biztonságos böngészést és letöltést. Magyar nyelven is elérhető az app.

Gyártó: Cheetah Mobile
Megnevezés: Clean master
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
8 253
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.22 (9 szavazat)

Mi a Clean master?

Az okostelefonon akadozva fut kedvenc a játékunk? Azonnal szükségünk lenne szabad tárhelyre, de azt sem tudjuk hirtelen, hova nyúljunk, milyen applikációt töröljünk? A Clean Master piacvezető megoldásokat hoz el bárki készülékére, hogy a futó alkalmazásokat felgyorsíthassa, a mobil teljesítményét megnövelhesse, vagy a RAM felületén helyet szabadíthasson fel. A belső memória mellett az SD-kártya sebességét is optimalizálhatjuk - például a felesleges fájlokat törlésével. A fejlesztőknek köszönhetően az Alkalmazás kezelő funkcióval az előre telepített app-okat is eltávolíthatjuk - ezzel személyre szabhatjuk Androidunkat, és csak azt futtatjuk rajta, amire valóban szükségünk van!

Clean master használata

A Clean Master magyar nyelvű felületét a letöltést követően a jobb felső sarokban állíthatjuk be. A menüben mobiltöltésre, szemételtakarításra, készülékgyorsításra vonatkozó lehetőségeket is találunk. Ha az okostelefonunk hűtéséről, ritkán használt vagy folyamatosan újrainduló alkalmazásairól szeretnénk értesítést kapni, szintén itt aktiválhatjuk. A takarító alkalmazás könnyen követhető opcióival valóban a leggyorsabb módon turbózza fel az okostelefonunkat. A nyitófelületen láthatjuk, pillanatnyilag mennyire terheljük a memóriát.

clean-master-1
clean-master-2

Nem meglepő, ha lassúnak észleljük a készüléket. A felesleges fájlok nemcsak a védettséget csökkentik, hanem helyet is foglalnak. Egy mozdulattal megszabadulhatunk tőlük. A Clean Master további segítséget nyújt a teljesítmény fokozásában. Gondoltuk volna, hogy a túlhevült mobil is lassítja a műveleteket? A hűtés hatékonysága azonban kapcsolatban áll a letöltött applikációkkal - lehet, hogy azok nagy részét nem is használjuk, ezért, ha nem is töröljük, de zárjuk be a feleslegeseket.

clean-master-3
clean-master-4

A nyitófelület csengő ikonjával az aktuális feladatokat és tennivalókat sorolja fel az applikáció, hogy valóban hatékonyak lehessünk vírusmentes és jól védett mobilunkkal!

Tovább az android letöltés oldalra.