Clash of Clans apk letöltés magyar | Clash of Clans játék mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Clash of Clans

clash-of-clans A Clash of Clans ingyenes app letarolta a játékpiacot. Android és iPhone készülékkel érhetjük el ezt a valós időben játszódó logikai alkalmazást – és szinte le sem tudjuk majd tenni. A bázisépítő és -fejlesztő Clash of Clans zseniális grafikájával és utánozhatatlan hangulatával vált az egyik legnépszerűbb ingyenes játékká. Alapítsunk bázist, védjük meg – kössünk szövetséget a többi felhasználóval. Az app legújabb fejlesztése mindenkinek hihetetlen élményt nyújt. Töltsük le, hogy bárhonnan bejelentkezhessünk!

Gyártó: Supercell
Megnevezés: Clash of Clans
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 964
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Clash of Clans?

Több százmillióan már ráéreztek a Clash of Clans játék megunhatatlan ízére – a legújabb változat következetesen továbbvitte az elődök eszméletlenül szép grafikai kivitelezését, azonban számos újdonságot tapasztalhatunk meg a játék menetében. Sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak az ütközetek, vagyis a stratégáknak kedveztek a fejlesztők. Hihetetlen, hogy már okostelefonról is elindíthatunk egy ilyen szép és zseniális játékot. Ennek köszönhetően akár munkaszünetben is ránézhetünk a saját épületeinkre, megtudhatjuk, farmolt-e bennünket valaki, és könnyen találhatunk szövetségeseket a következő lépésekhez. A Clash of Clans egy valóságos rajongói kört hozott létre, ezzel az app-pal akármikor csatlakozhatunk hozzájuk. Építsük tovább a bázisunkat, a felületen tippeket és segítséget kaphatunk a túléléshez. Ez a játék valójában nem kikapcsolódás, hanem az egyik legszebb és legokosabb függőség, amit találunk az ingyenes applikációk között.

Clash of Clans app használata

A Clash of Clans app megváltoztatja a játékról alkotott elképzelésünket. Egy egyszerűnek tűnő program, ahol valójában a 9-es szinttel érezhetjük meg a játék valódi ízét – és utána nem akarjuk majd letenni. Telepítsük az okostelefonunkra, és regisztráció után máris indíthatjuk, hiszen hosszú út vezet a hatalmas csatákig. A Clash of Clans zseniális grafikával kínálja a játékot minden stratégának, nem csoda, hogy könnyen megszerethető. Alapvetően egy ujjal is megoldható, hogy elhelyezzük az építkezésnél vagy védelemnél szükséges eszközöket, a profik azonban akár mind a 10 ujjukkal is beszállhatnak, mert a felület támogatja ezt.

clash-of-clans-1 clash-of-clans-2

A középkori falut idéző környezetben folyamatosan tovább kell dolgoznunk azért, hogy megerősödhessünk a szomszédainkkal, vagy épp a harácsolásra váró klánokkal szemben. A jutalompontokért cserébe megfelelően fejleszthetjük a bázist, azonban igazi védelmet csoportokhoz csatlakozva találunk. Már az első pillanatban ügyes stratégaként kell felhúzni a kunyhónkat, később pedig még nagyobb horderejű döntések várnak ránk. Ezzel az alkalmazással bárhonnan ingyenesen elérhetjük a Clash of Clans-t. Adjunk teret az elképzeléseinknek, tervezzük meg a lépéseket, gondolkodjunk el a megoldásokon. A Clash of Clans app bebizonyítja, hogy építkezni kicsit sem fiús játék. Kortalan, és bárkinek a nagy kedvence lehet!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.