City Maps 2go app letöltés | City Maps 2go utazási segéd telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

City Maps 2go

citymaps2go A City Maps 2go app most ingyenesen letölthető, az okostelefonok és táblagépek egyik leghasznosabb kiegészítője lesz. Megbízható és gyors, azonnal célba juttatja a gyakorlott és a hétvégi kirándulókat is. Még a legalaposabb számítás is megcsúszhat, azonban a CityMaps2Go applikációval nemcsak részletes térképekhez, de számos tipphez, visszajelzéshez is hozzáférünk. Már internetkapcsolat sem kell ahhoz, hogy valóban a legjobb útvonalat, a legizgalmasabb helyet, vagy a leggyorsabb utazási eszközt böngésszük a felületen.

Gyártó: Ulmon GmbH
Megnevezés: City Maps 2go
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 235
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a City Maps 2go?

Egy életmentő utazási alkalmazásra van szükség? Nincs felesleges kanyargás, eltévelyedés, kivéve, ha pontosan arra vágynánk, hogy elvesszünk egy izgalmas és új helyen. A CityMaps2Go kiváló alkalmazás, hiszen a helyi információkon túl a világ bármely országában elnavigál bennünket a kiválasztott útvonalon. Mindezt már offline üzemmódban is! Több ezer tipp és ajánlat közül választhatunk, visszajelzéseket böngészhetünk, valamint mi magunk is jelezhetjük a pozitív és negatív tapasztalatainkat. Az élményeinket pedig bármely ismerősünkkel megoszthatjuk a közösségi oldalakon keresztül. A CityMaps2Go kiváló idegenvezető, hogy bárhol rátalálhassunk a kedvenc kis zugunkra. A GPS helymeghatározó segítségével könnyen eligazodunk a térképeken. Az útvonalak otthoni megtervezésében is igazi segítség ez az app! Az alkalmazás tehát nemcsak egy egyszerű térkép-gyűjtemény, hanem egy igazi útikönyv is!

City Maps 2go használata

Már a letöltést követően elmenthetjük a CityMaps2Go alkalmazás felületén az érdeklődési területeket. Így a gyors személyre szabással valóban könnyen jutunk el egy számunkra izgalmas helyre. Az applikáció a GPS-nek köszönhetően számos részletes térképet kínál fel, ami különösen szerencsés, ha egy nagyobb városban szeretnénk eligazodni. De a környezetünkön túl a világ bármely pontjáról alapos és átlátható információkat ad a CityMaps2Go alkalmazás.

citymaps2go-1
citymaps2go-2

Az ingyenesen letölthető app-pal a legnépszerűbb úti célokat is felfedezhetjük. Izland például igazi látványosság, az ország térképének letöltése után a jobb felső sarok menüje számos érdekességet kínál fel. Érdemes minden esetben átlapozni, hiszen a híres látványosságokon túl saját útiterv tippet is lementhetünk, hogy még könnyebben érhessünk célba. Leírásokat olvashatunk, képeket nézegethetünk, és minden esetben egy érintés is elég, hogy visszajussunk a térképhez, ahol a CityMaps2Go app pontosan feltünteti a böngészett célpontot. Az alkalmazás interaktív felülete és információ gazdagsága biztosan kárpótol a peremsávban futó reklámokért cserébe.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.