Candy Camera app letöltése | Candy Camera alkalmazás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Candy Camera

candy-camera A Candy Camera szépségkamera a még szebb szelfi fotókért, egy ingyenes elérhető okostelefon alkalmazás. Valljuk be, igen ritkán vagyunk maradéktalanul elégedettek a fotóinkkal, különösképpen igaz ez az úgynevezett selfie fotókra. A közelség miatt előtérbe kerülnek az apró bőrhibák, a fakó bőr, az alig látható szarkalábak... Egy nő számára ez maga a borzalom. Ezentúl nem kell lemondanunk a selfie fotókról akkor sem, ha kissé kialvatlanok vagyunk vagy, esetleg nem tökéletes a sminkünk. A szépségkamera minden apró hibát eltüntet.

Gyártó: JP Brothers, Inc.
Megnevezés: Candy Camera
Frissítés:
2018.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 747
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.10 (5 szavazat)

Mi a Candy Camera?

Az ingyenesen letölthető és használható Android és iPhone alkalmazás népszerűsége nem véletlen, hiszen nemes egyszerűséggel megszépíti azt, aki használja – legalábbis a képeken. A szoftver rendkívül intelligens; a valós idejű szűrőknek köszönhetően képes jobb minőségben készíteni a fotókat, így gyakorlatilag mindig a legjobb arcunkat mutathatjuk. Mindehhez több mint 30 különböző digitális szűrő áll rendelkezésre. Mivel a kép „retusálása” már a fotózás pillanatában megtörténik, így nincs szükség utólagos képszerkesztésre. Az elkészített fotót azonnal használhatjuk, megoszthatjuk barátainkkal vagy elmenthetjük későbbi felhasználásra.

Candy Camera használata

A Candy Camera, azaz a Szépségkamera mindenki számára hozzáférhető és ingyenesen alkalmazható, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni. Alapvetően szelfi-készítő, de bármilyen képpel megbirkózik. Az szoftver erősségét az egyszerű és kényelmes szerkesztés lehetősége biztosítja. Egyszerű beállítási lehetőségnek köszönhetően szabályozhatjuk a fényerőt, kontrasztot, telítettséget és a felbontást is, így mindig a környezethez alkalmazkodó képet készíthetünk.

candy-camera-1
candy-camera-2

A felületen egyszerű módon végezhetjük a képek elforgatását, vágását vagy mozaikos effektezését, de akár szándékosan ronthatjuk az élességét is. Az elkészült alkotások a közösségi felületeken megoszthatók.

Az alkalmazás legnagyobb erőssége az úgynevezett „szépség funkció egyetlen érintéssel”. Az arcbőr fehérítésétől kezdve egészen a bőrhibák javításáig gyakorlatilag mindenre képes, ha megfelelő beállításokat hajtunk végre. Ráadásul az applikáció különböző smink effektekkel is rendelkezik, amelyek a szemvonal, a szempillák és a púderezés kidolgozását is magukba foglalják. És ez még nem minden, hiszen az alkalmazás akár karcsúsító hatást is kölcsönözhet a fotóinknak!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.