Camera360 Funny Stickers app letöltés | Camera360 fotó dekorációk

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Camera360 Funny Stickers

camera360 A Camera360 Funny Stickers alkalmazással most kiváló minőségű fotókat lőhetünk, azonban ennél is többet tud ez az izgalmas fejlesztés. Szerkeszthetjük a képeket, számos filter közül választhatjuk ki a legjobban passzolót. A klasszikus matricáknak helyett pedig felfrissült, gazdag kínálat vár bennünket. A Camera360 Funny Stickers neve is árulkodó: igazi kihívás lesz végigpróbálgatni az app matrica-gyűjteményét. Ragasszunk bajszot, húzzunk fel napszemüveget.

Gyártó: PinGuo Inc.
Megnevezés: Camera360 Funny Stickers
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 253
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Camera360 Funny Stickers?

Forradalmasították a fényképezést az okostelefonok. A Camera360 Funny Stickers alkalmazással egyedülálló képdekorációkat hozhatunk létre. Még a szelfi képeket is személyesebbé tehetjük. Az app nem hiányozhat egy buliból sem, de vidám hangulatot terem a családi piknikeken, vagy közös kirándulásokon, munkahelyi csapatépítés tréningen is. Készítsünk képeket vagy videó felvételt a számunkra legizgalmasabb pillanatokról, eseményekről. A Camera360 Funny Stickers matrica-kínálatából még a kattintás előtt választhatunk. Egy befőttes üveg mögé rejthetjük magunkat, vagy festőképkeretbe illeszthetjük a szobánkat. A fotókhoz és a szelfikhez igazán kreatív megoldásokat ajánl ez az app. Bizonyosan ismerőseinknek is tetszenek majd az egyedi és megismételhetetlen képek – osszuk meg velük akár a Facebook-on, akár Twitteren!

Camera360 Funny Stickers használata

Egy igazán gyors és könnyen kezelhető applikációval készíthetjük el a legjobb mobilos fotókat. Töltsük le a Camera360 Funny Stickers app-ot, hogy kiváló minőségű és egyben egyedi szelfiket, fényképeket lőhessünk. A telepítés után a program megengedi azt is, hogy Facebook- vagy Gmail-fiókos belépőnkkel csatlakozzunk a felülethez. Válasszuk ki a nyitóoldalon a szükséges funkciót: használjuk fel a képdekoráció app-pot új fotókhoz, szelfikhez, de, a régiek közül is bármelyiket előhúzhatjuk. Nyomjuk meg a felvevő gombot, és készítsük el a saját minifelvételünket, amelyet szintén tovább színezhetünk a kép dekoráció ingyenes applikációval.

camera360-1
camera360-2

Fantasztikus és modern matricákkal, vicces bajszokkal, és több mint 100 féle filterrel variálhatjuk tovább a képeket. Nagymamánk korabeli, kopott hangulatra vágyunk? Vagy egy éléskamra befőttes üvegein tükröznénk át a látnivalót? Esetleg Super Marionak öltöznénk? A Camera360 Funny Stickers app minderre lehetőséget biztosít. A mobiltelefonos fényképezés igazi kalanddá válik vele. Különösen azért, mert támogatja a közösségi felületeken történő megosztást. Egy kattintással eljuttathatjuk ismerőseinkhez az új fotóinkat, bejelölhetjük rajta a barátokat. A Camera360 Funny Stickers kiváló hangulatfelelős!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.