Burger King app letöltés | Burger King gyorsétterem telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Burger King

burger-king A Burger King ingyenes és hivatalos applikációja nem hiányozhat egy burger-imádó okostelefonjáról sem! Kapjuk elő az androidos vagy iPhone-készülékünket, böngésszünk a kedvezmények között, majd keressük ki a legközelebbi Burger Kinget, és sétáljunk be! Mutassuk fel a virtuális kuponokat, és máris kedvezményesen falatozhatunk a kedvenceinkből. Ezzel az alkalmazással a legrövidebb úton juthatunk el az imádott burgerekig. Ha nem tudjuk, merre induljunk el, most a BURGER KING útvonaltervező azt is megmutatja!

Gyártó: Burger King Deutschland GmbH
Megnevezés: Burger King
Frissítés:
2020.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 643
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a Burger King?

Ez az ingyenes alkalmazás képben tart a legújabb kedvezményekről, és akkor sem kell aggódni, ha korábban folyamatosan elszórtuk vagy elveszítettük a kuponfüzetünket. A BURGER KING appal bármikor érvényesíthetjük az akciókat. Ráadásul külföldön is megtalálhatjuk a kedvencünket, elég csak kiválasztani az aktuális tartózkodási országunkat. A Burger King mindig tarja velünk a lépést, az étteremkereső GPS pedig elvezet bennünket a legközelebbi éttermükbe. Fontos számunkra, hogy mit fogyasztunk? A BURGER KING-gel a tápanyagokról és allergénekről is pontos információt kaphatunk. Böngésszük át, tudjunk meg minél többet az igen vonzó és finom burgerekről – és még az aktuális promóciókról sem maradunk le. Most néhány érintéssel levezényelhetjük az ebédünket, de telitalálat az éjszakai barangolásokhoz is ez az app. Csak adjuk meg a tartózkodási helyünk, és máris elvezet bennünket a közeli burgerezőhöz.

Burger King app használata

A BURGER KING app okos és gyors, pillanatok alatt hozzájuthatunk a legfontosabb adatokhoz. Töltsük le az ingyenes alkalmazást, hiszen bárhol a hasznukra válhat. Egy helyen találjuk az összes Burger-kedvezményt, az éttermek elérhetőségét, és már a nyitva tartás miatt sem kell aggódnunk, hiszen ez is leolvasható a felhasználóbarát felületről. Igazán ügyes, hiszen a legrövidebb úton vezet el bennünket a közeli Burger Kinghez – meg sem kell nyitnunk egy útvonaltervezőt, mert az alkalmazás mindent pontosan megmutat.

burger-king-1
burger-king-2

Hozzászoktunk a széles választékhoz és a változatos kínálathoz? A BURGER KING app ezt tovább fokozza, hiszen az aktuális akciók biztos nem kerülik el a figyelmünket, ha megnyitjuk ezt az okos felületet. Megspórolnánk néhány százast, megvendégelnénk a barátainkat egy hamburgerrel? Kipróbálnánk egy új menüt, vagy a kedvencünkből befalnánk egy dupla adagot? Böngésszük ki az BURGER KINGen a legjobb promóciókat! Most a zsebünkben elfér egész Budapest Burger-hálózata, de használjuk ezt az alkalmazást akkor is, ha külföldön a megszokott falatokra vágyunk. Töltsük le most!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.