Booking alkalmazás letöltése | Booking.com szállásfoglalás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

Booking.com

booking-com A Booking.com alkalmazás segít, hogy bárki megtalálhassa a tökéletes szállást. Az ingyenes, magyar nyelven is elérhető app androidos okostelefonokra és táblagépekre egyaránt telepíthető. Ne legyen görcsös a jól megérdemelt pihenés tervezése sem! A Booking.com a telefonos szállásfoglalás nagymestere: néhány ujjmozdulattal kiválasztható a vágyott pihenőhely, bárhol, bármikor. Akkor sem kell ráfizetni, ha mindezt az utolsó pillanatban vagy akár útközben tesszük, mert az alkalmazás valóban mobil, mindig kéznél van.

Gyártó: Booking.com
Megnevezés: Booking.com
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 276
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a Booking.com?

A több mint hetvenezer úti cél lehetőségei széleskörűek, hostelek, villák, appartmanok sorakoznak, akár hitelkártya nélküli fedezettel is foglalhatóan. Aki már rendelkezik saját fiókkal a Booking.com internetes változatán, elég csak letöltenie az ingyenes applikációt. A rendszer automatikusan importálja a korábbi foglalásokat, keresési előzményeket, megtekintett szálláshelyeket, valamint minden profil-adatot. A szállásfoglaló androidos változata több mint negyven nyelven elérhető, és képes 53 pénznem átváltására, hogy bárki számára kalkulálható legyen a foglalás értéke. Így nem okoz gondot, hogy felmérjük akár egy japán úti cél költségeit is. A Booking.com keresési felülete igen részletes, a felhalmozott kínálatból így mindenki a számára legpraktikusabbat választhatja ki. Városok, hotelnevek alapján is böngészhető, de területileg is meghatározható, merre találjunk vendégfogadót. A táblagépekre telepített booking-alkalmazásnál pedig ujjal is berajzolható a térkép felületén az a térség, amelyben keresni kívánunk. Sőt, tableten a helyekről feltöltött képek is nagyobb felbontásban érhetőek el - nem is kérdéses, hogy kedvet csinálnak az utazáshoz! A felszereltségről, árkategóriákról szintén tájékoztat a felület, így, ha ingyenes wifi-re, vagy úszómedencére lenne igényünk, nem fogunk csalódni! A foglalások folyamatosan alakíthatóak, ezért, ha váratlanul úgy adódik, a célpont felé haladva is lemondható a szállás.

Booking.com használata

A szállásfoglaló alkalmazás letöltése után érdemes azonnal létrehozni egy fiókot, amennyiben még nem rendelkezünk vele, mert így tevékenységünk elmenthető, magunk számára is nyomon követhető. A korábbi Booking.com-os foglalások a Foglalásaim fülre kattintva a regisztrációt visszaigazoló foglalási számmal és PIN-kóddal importálhatók az új fiókba. Valamint, ha már rendelkezünk saját regisztrációval, a Booking.com időt spórol meg a számunkra: foglaláskor a fiók adatai alapján automatikusan kitölti a jelentkezési lapot. Nem szükséges állandóan újra bejelentkezni fiókunkba, a rendszer automatikussá teszi a belépést, miután megnyitjuk a felületet - így a keresés és foglalás is praktikusabb. Ám, aki biztonságosabbnak tartja, hogy kijelentkezzen egy-egy műveletet követően, a fejlesztők a számára is praktikus megoldást kínálnak: a visszaigazolás offline is megnyitható a képgalériából az alkalmazáson keresztül - ami a gyors bejelentkezést biztosítja.

booking-com-1
booking-com-2

Nemcsak környezetbarát, de célszerű is, hogy nem szükséges az adott foglalásról nyomtatott változatot bemutatnunk. Ugyanis a rendszerbe jelentkezve megnyitható a visszaigazolás, így a szállás ezzel az ingyenes androidos alkalmazással kényelmesen birtokba vehető. Az ajánlatok hasznosan csoportosítottak: Titkos, Okos és Kései lehetőségek között is böngészhető az applikáció. Tehát ár-érték arányt mérlegelve még a legolcsóbb, last minute ajánlatokról is értesít bennünket a Booking.com. A szállásokról információ-gazdag adatlapok tájékoztatnak bennünket. Az alkalmazás Ügyfélszolgálatot is biztosít, amely 0-24 felkereshető - már magyar nyelven is!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.