BMI Calculator app letöltés magyar | BMI kalkulátor testsúly kontrol

 
Ingyenes programok információs portálja

BMI Calculator

bmi-calculator A BMI Calculator az egyik legnépszerűbb testsúly kontroll applikáció. Most itt a lehetőség, hogy végleg leszámolhassunk a testünket övező hiedelmekkel, és ehelyett tényleg a saját szemünknek higgyünk. Az okostelefonra, táblagépre telepíthető alkalmazással már bárhol leellenőrizhetjük, mennyire ideális-e a súlyunk. Pontos adatokat kapunk arról is, hogy a testünk hány százalékát alkotja zsír, vagyis étrend kialakításhoz, edzéstervekhez remek kiegészítő ez az egyszerű és mégis nagyon praktikus fejlesztés.

Gyártó: Appovo
Megnevezés: BMI Calculator
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 678
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a BMI Calculator?

Az ingyenes BMI Calculator egy hasznos app azoknak, akinek fontos a testsúly kontroll. Kellemetlenül érezzük magunkat a bőrünkben? Lehet, hogy csupán néhány kilótól kell megszabadulnunk, utána pedig valódi könnyedséget jelenthet a napi mozgás, és a komfortérzetünk is visszatér. Bármilyen korosztály kitűnően hasznosíthatja ezt az alkalmazást. Az Android és iPhone készülékekre letölthető applikáció a napi ellenőrzéseken túl remek kiegészítő a diéták, az edzéstervek eredményeinek méréséhez is! A BMI Calculator már néhány adatból kiszámítja az ideális testsúlyunkat (BMI), továbbá a testzsír százalékot (BFP). Az alap anyagcsere kalkulátorral (BMR) pedig nyomon követhetjük, hogy testünk mennyi kalóriát emészt fel bármilyen nemű fizikai mozgás nélkül – hiszen a légzéshez, szívműködéshez is energiát használ fel a szervezetünk, amellyel számolnunk kell, amikor a napi menünket összeállítjuk. Csak néhány mozdulat, és már a napi kalóriabevitelről is tájékoztat bennünket a BMI Calculator! Nem hiányozhat senkinek sem a mobiljáról, aki tudatos életmódra törekszik!

BMI Calculator használata

A BMI Calculator app az egyik legegyszerűbb okostelefon alkalmazás. Pillanatok alatt telepíthetjük a készülékre, és az indítást követően elegendő csupán néhány alapadatot megadnunk a kalkulációkhoz. Így a testsúlyunkat mindig ellenőrzés alatt tarthatjuk. Kapjuk elő a mobilunkat, majd tápláljuk be az életkorunk, a testmagasságunk és a testsúlyunk. A nemünk kiválasztása után vizuálisan is ábrázolja a BMI Calculator alkalmazás az eredményt: az átlagértékhez viszonyítva láthatjuk, hogy mennyire ideális a testsúlyunk.

bmi-calculator-1
bmi-calculator-2

A BMI Calculator app azonban többfunkciós, és a testtömeg indexen túl (BMI) a napi minimális kalóriaszükségletünket is kiszámíthatjuk, valamint az alapanyagcsere kalkulátorral (BMR) a mozgás nélkül elhasznált kalóriamennyiséget is. A BMR az alapadatokon túl a napi aktivitásunkat sem hagyja figyelmen kívül a végső eredménynél. Ez fontos, hiszen a megterhelőbb, nagyobb fizikai mozgást igénylő időszakokban valószínűleg egy „erősebb táplálkozást”, magasabb kalóriabevitelt kell követnünk. A BMI Calculator ehhez nyújt könnyű segítséget, hiszen szétválaszthatjuk vele az edzéssel fejeződő hétköznapokat a lazító, sétálós délutánoktól. Mivel ez az alkalmazás valóban apró helyet foglal el az okostelefonon, azok számára, akiknek fontos a testsúly kontroll, mindenképp ajánlott!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.