Between - Private Couples app letöltés | alkalmazás pároknak mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Between - Private Couples

between-private-couples A Between - Private Couples ingyenes és különleges alkalmazás pároknak. Egyedülálló élmény, biztonságos kommunikáció és interaktív felület, amelyet androidos és iPhone készülékkel saját ízlésük szerint alakíthatnak ki. A közösségi appok legjobb funkcióit mind ismeri, azonban csak két felhasználó számára engedélyezi – vagyis minden titkot egy helyre gyűjthetnek a szerelmes párok. Események, emlékeztetők, kedvenc listák...Nemcsak hasznos, a Between igazán bensőséges is. Ti már letöltöttétek?

Gyártó: VCNC
Megnevezés: Between - Private Couples
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 499
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 0.00 (0 szavazat)

Mi a Between - Private Couples?

Egyedülálló élményt nyújt a Between – Private Couples App! A párok most virtuálisan is találhatnak egy zegzugot, ahova eltűnhetnek az érdeklődő tekintetek elől. Bizalmas csevegések, intim gondolatok – mindehhez szép felületet kínál a fejlesztés. Szavak helyett akár matricákkal is kommunikálhatnak a szerelmesek. Az üzenőfal és az emlékeztetők segítenek jobban egymásra figyelni, mert elég csak elővenni az okostelefont, a legfontosabb teendőket mind megtaláljuk ott. Nemcsak az évfordulókat, az együtt átélt eseményeket is újra feljegyezhetjük. Itt olyan fotókat is tárolhatunk, amit csak pironkodva mernénk mások szeme elé tenni. A Between – Private Couples App interaktív, hiszen arra született, hogy mindkét fél alakítsa a tartalmat. Akkor is böngészhetőek a közös, szép pillanatok, amikor épp távol vannak egymástól. Egyedülálló élmény ez az applikáció a pároknak, akik különlegességre vágynak.

Between - Private Couples app használata

A Between – Private Couples App kifejezetten pároknak készült program. Lendületes és vidám, a legszebb pillanatokat és a legfontosabb teendőket egyaránt elmenthetjük – minden bejegyzés, minden fotó és minden mosoly csak egymásnak szól. A regisztrációhoz mindkét fél szükséges, külön-külön kell telepíteni a Between – Private Couples App-ot, majd a telefonszám rögzítésével biztosítja az alkalmazás a hozzáférést. Ettől kezdve pedig már minden a szerelmesek kezében van. Szöveges és képes tartalmakkal gazdagíthatják a kapcsolatukat. Rendkívül átlátható és könnyen kezelhető a felső sávban található menüsor.

between-private-couples-1
between-private-couples-2

Ezzel az app-pal senki sem felejti el a közös évfordulókat – elég csak az események között böngészni. De a párok az emlékeztető segítségét is kérhetik. A már jól ismert fotók, az unalomig böngészett képek is újra szép emlékeket idéznek fel egy hosszabb távollét alatt, teljesen új értelmet kaphatnak. Az Between – Private Couples App felületén ezeket az intim gondolatokat meg is oszthatják egymással a párok. A beszélgetéseikbe senki sem leshet bele, így minden leírt gondolat az ő saját titkuk marad. Romantikus is, izgalmas is, mint egy húsvér párkapcsolat. A Between – Private Couples App egy kitűnő közös időtöltés a szerelmeseknek!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.