Belle UI app letöltés | Belle UI icon pack mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Belle UI

belle-ui A Belle UI ikongyűjtemény megfelelő választást jelent a minimalista és a kidolgozottabb ikonok kedvelőinek is. Az ikonokat mérsékelt lekerekítés jellemzi, ami modern külsőt kölcsönöz a gyűjteménynek. A vektorgrafikus megoldásnak köszönhetően az ikonok minden méretben tökéletes felhasználói élményt biztosítanak, legyen szó akármilyen képernyőméretről és felbontásról. A dizájn teljesen egyedi, más ikongyűjteményekkel nem téveszthető össze; igényesség és kiforrottság jellemzi, tökéletes felhasználói felületet biztosítva mindannyiunk számára. Érdemes meggyőződni róla.

Gyártó: daeva112
Megnevezés: Belle UI
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 385
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Belle UI?

A Belle UI Android alkalmazás könnyűszerrel telepíthető vektorgrafikus ikongyűjtemény. A népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az 1 millióhoz közelítő letöltési szám. Ez elsősorban annak tudható be, hogy az alkalmazás ingyenesen letölthető, bárki számára hozzáférhető. A gyakori frissítéseknek köszönhetően az app teljesen naprakész, az esetleges gyengeségeket hamar kijavítják a fejlesztők. Az ikongyűjteményben 1440-nél is több ikon kap helyet, aminek köszönhetően minden területen megfelelő minőségű és megfelelő számú ikon áll rendelkezésre. A Belle UI alkalmazás felhasználó értékelései igen kimagaslóak: az alkalmazás igen népszerű és a felhasználók igényes megoldásként tekintenek rá.

Belle UI használata

A Belle UI alkalmazás telepítése roppant egyszerű. A letöltést követően az ikongyűjtemény egyszerűen használható, így az okostelefonos műveleteket is biztosan élvezni fogjuk. Az app segítségével mi magunk is könnyűszerrel egyediesíthetjük az Android rendszerrel rendelkező készülékünket; a honképernyőt a saját ízlésünkre formálhatjuk.

belle-ui-1
belle-ui-2

A telefongyártó cégek igyekeznek roppant ízléses és divatos külsőt tervezni, de ez nem jelenti azt, hogy minden esetben tökéletesen sikerül nekik. Sőt, az is előfordulhat, hogy csupán új dizájnra vágyunk, mert már meguntuk a régit. Ilyen esetekben számos lehetőségünk adódik az személyre szabásra – játszadozhatunk a háttérképekkel, de ha kicsit tovább szeretnénk menni, a teljes ikongyűjteményt is lecserélhetjük. Erre kínál lehetőséget a Belle UI alkalmazás, ami egyszerűen telepíthető és ugyanolyan könnyedén használható Android app. Sok korábbi megoldás esetében új launchert kellett feltelepíteni, a Belle UI viszont kompatibilis a Multi Launcher-rel. Ezzel az is elkerülhető, hogy újra kelljen építenünk a képernyőt és a widgeteket. Érdemes azonnal átböngészni a lehetőségeket!

Tovább az android letöltés oldalra.