BBC Earth app letöltés | BBC Earth állatvilág telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

BBC Earth

bbc-earth A BBC Earth ingyenes app minden és természetimádó és állatbarát kedvence alkalmazása, ahol maga Sir David Attenborough ámít el a világ csodáival. Android-készülékre és iPhone-ra is telepíthető, hogy bárhova magunkkal vihessük a több mint 1000 fantasztikus felvételt. A BBC Earth alkalmazással az elmúlt fél évszázad zseniális felvételeiből saját válogatást készíthetünk, amit egyetlen mozdulattal tovább oszthatunk. Wi-fi kapcsolattal ezt az élményt tovább fokozhatjuk. Töltsük le most a BBC Earth appot!

Gyártó: BBC Worldwide (Ltd)
Megnevezés: BBC Earth
Frissítés:
2020.06.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 666
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a BBC Earth?

A BBC Earth app világutazót varázsol belőlünk, és olyan közel hozza a vadon szépségeit, ahogy talán csak maga a híres David Attenborough láthatta. Szinte egy élet is kevés ahhoz, hogy az emlősök vagy a vízi világ szépségeit megcsodáljuk, viszont ezzel az appal biztosan nem lesz hiányérzetünk. Izgalmas és tartalmas gyűjtemény, a BBC csatorna majd 60 évének felvételeivel. Indítsuk el bárhol a lélegzetelállító videókat, szórakozzunk és tanuljunk a világról akár sorban állás, várakozás közben is. Kitűnő közös családi program! A BBC Earth applikáció felhasználóbarát, így bárki gyorsan és könnyen kezelheti ezt az ingyenes programot. Az alkalmazás a személyes kedvenceinkből saját listát állít össze, hogy legközelebb egy érintéssel is lejátszhassuk a népszerű tartalmakat. Nézzük kitűnő minőségben és hihetetlen közelségből a vadon csodálatos teremtményeit ezzel a fantasztikus appal, ki sem kell tennünk a lábunkat az otthonunkból a maradandó élményekért.

BBC Earth app használata

Mindössze alig 6 MB helyet foglal a BBC Earth, rendkívül egyszerűen telepíthetjük az okostelefonunkra. Vonzó felület, könnyen kezelhető menüsor és rendkívül értékes tartalom várja a felhasználókat. A letöltést követően azonnal böngészhetjük Sir David Attenborough, a zseni természettudós felvételeit és válogatását, amelyet a brit BBC tévécsatorna legizgalmasabb felvételeiből állítottak össze. Keressük meg a témakörökből azt, amelyről szívesen végignéznénk a csodálatos felvételeket. A Föld, a vízi világ és az emlősök életén túl például Afrikát is bebarangolhatjuk.

bbc-earth-1 bbc-earth-2

Akár már egy táblagéppel is ott érezhetjük magunkat a sivatag közepén, vagy az óceán mélyén. Ha a kedvenc videóinkat elmentjük az applikációval, később sokkal könnyebben hozzáférhetünk. A BBC Earth nagyon okos alkalmazás, amelyért a gyerekek és a felnőtt egyaránt rajonganak. Ezzel az appal ingyenesen járhatjuk körbe a világot, ha ott a zsebünkben az iPhone e. Internetes hozzáféréssel még több élményt kapunk a BBC Earth-től – telepítsük, és ismerjük meg közelebbről a bálnák, az oroszlánok életét, vagy az óceánok gyönyörű világát. Nyári időszakban különösen szeretni fogjuk ezt a virtuális utazást!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.