Battery Doctor apk letöltés | Battery Doctor akkumlátor kezelő

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Battery Doctor

battery-doctor A Battery Doctor alkalmazással tovább tart bármely Android és iPhone készülék akkumulátor töltöttsége! Az ingyenesen letölthető app nemcsak menedzseli az okostelefonok energia-megtakarítását, számos más funkcióval kiegészül. A mobilok sokoldalúsága magas energiafelhasználással jár együtt. Minél okosabb készülékre vágyunk, annál több alkalmazást töltünk le és a megterhelés mértéke is állandóan nő. A Battery Doctor felveszi a lépést az igényekkel: az akku töltöttségi szintjét befolyásolhatjuk vele, vagyis a készülékünk működési idejét!

Gyártó: Cheetah Mobile Inc.
Megnevezés: Battery Doctor
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 205
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.33 (3 szavazat)

Mi a Battery Doctor?

A Battery Doctor app-nak több mint 300 millió felhasználó szavazott már bizalmat. Az alkalmazás lépésről-lépésre végigvezeti, hogyan lehetünk energia-takarékosak a beállításokon keresztül. A tippek sorát a wi-fi nyitja: ne legyen bekapcsolva, ha nincs rá szükségünk. A Bluethooth-ot is hasonlóképp kezeljük. Valószínűleg ezt már sokan alkalmazzák, azonban a lista hosszú. A fejlesztők számos hasznos tanácsot gyűjtöttek össze. Mi magunk is tehetünk azért, hogy energiatakarékosan működő okostelefont tartsunk a kezünkben! A Battery Doctor alkalmazással rövid idő alatt optimalizálhatjuk készülékünk energia-felhasználását. A telepítést követően az ingyenes app kijelzőjén az akkumulátor töltöttségét láthatjuk, és egy hozzávetőleges meghatározást arról, meddig is tart ki az aksink. A teljes feltöltést a kék, a részlegest a zöld, a túltöltést pedig a piros színű kör jelzi. Az beállításokat a jobb felső sarokból legördülő menüben végezhetjük el. Ébresztőóra, időjárásjelző is társul mellé.

Battery Doctor használata

A csökkenő töltöttségi szintről visszajelzést kaphatunk a telefontól, tőlünk függően akár 10%, 20% vagy 30%-os szintnél is. Beállíthatjuk továbbá, a Battery Doctor hogyan kezeljen egyéb applikációkat, amikor a készülék működését igyekszik optimalizálni. Kiválaszthatjuk például azokat az alkalmazásokat, amelyeket semmiképp sem állít majd le egy esetleges aktivitás-csökkentésnél. Amennyiben widgetet helyeznénk el a mobil felületén, szintén itt találjuk meg az opciót. Az optimalizáló menüpontban azokkal az app-okal találkozunk, amelyeket ritkán használunk, mégis folyamatosan a háttérben futnak. A Battery Doctor arról is tájékoztat, mennyi energiát nyernénk a leállításukkal. Ha nincs lehetőségünk telefontöltésre, tökéletes lehetőség, hogy kikapcsolhatjuk a szükségteleneket. Ezzel időt takaríthatunk meg az Android vagy iPhone számára. Ha kíváncsiak vagyunk arra, a telefonunkon futó programokkal meddig marad éber a mobilunk, a töltöttséggel kapcsolatos menüpont alatt keressük meg a választ.

battery-doctor-1
battery-doctor-2

Különböző állapotokat hozhatunk létre a Battery Doctorral. A letöltött applikációval konkrét alkalmazásokat és beállításokat rendelhetünk hozzá a működési módozatokhoz. Továbbá időszakonként is beállíthatjuk ezt, például éjjelre számos funkciót szüneteltethetünk - így velünk együtt pihen a telefonunk is! A memóriahasználatot is kitűnően szabályozza ez az ingyenes program. Nemcsak pontos képet fest a pillanatnyi állapotáról, de törölhetjük is, optimalizálhatjuk is a segítségével - így az okostelefon kapacitását turbózhatjuk fel. Képernyővédőként is beállíthatjuk a Battery Doctor alkalmazást. A felület az aktuális töltöttségi állapoton túl a pontos időt, hőmérsékletet, valamint a dátumot is közli. Láthatjuk a kijelzőn azt is, mennyi van még hátra a feltöltődésig illetve a lemerülésig.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.