Barion app letöltés | Barion e-pénz online fizetés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Barion

barion A Barion ingyenes alkalmazás egy igazi virtuális pénztárca, amit bármelyik androidos vagy iPhone készülékkel zsebre tehetünk. Pénzátutalás csupán egy e-mail címmel, fizetés bankkártya és készpénz nélkül? A Barion felhasználók most egy forradalmi kezdeményezést próbálhatnak ki – amikor tényleg nem probléma, ha a pénztárca otthon marad a kreditkártyával együtt. Egyre több helyen fizethetünk tehát a mobilunk segítségével. Ha a parkolást is gyorsan és egyszerűen szeretnénk letudni, töltsük le a Bariont!

Gyártó: Barion Payment Inc
Megnevezés: Barion
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 208
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Barion?

A Barion alkalmazás azért kiváló fizető eszköz, mert valóban csak a mobiltelefonunkra van szükségünk hozzá. Nincs bankszámlánk? Nem gond, készpénzzel is feltölthető a keretünk, így még a bankkártya használatát is megspórolhatjuk. Az elfogadó helyeken QR-kód leolvasóval vagy Bluetooth 4.0-val tudunk fizetni. Rendkívül gyorsan és mégis biztonságosan küldhetjük így a pénzt. Keressük a Barion ID emblémákat, mert már nemcsak bankok, de, például. kerékpár boltok is csatlakoztak ehhez az új pénzügyi kezdeményezéshez. A mobilunk lesz az új pénztárcánk, amellyel akár a barátainknak is kölcsönadhatunk, elég csak az e-mail címüket rögzíteni a pénzküldéshez. Amint ők is regisztrálnak a Barion felületén, azonnal hozzáférhetnek ehhez az összeghez. Most a közös kirándulások és partyk anyagi tételeit is könnyen rendezhetjük a Barion app-al. Sőt, nincs szükségünk a parkoláshoz sem egy újabb alkalmazásra, mert ez az okos app azt is megoldja!

Barion app használata

Töltsük le a Bariont, amely kevés helyet foglal el a telefonon, mégis nagyon okos. Ezzel egy valóban új fizetési módot próbálhatunk ki – boltban, bankban, étteremben keressük a Barion elfogadó helyeket. A telepítés után azonnal regisztrálhatunk, ahol szükségünk lesz egy PIN-kódra a személyes pénzügyeink védelméhez. Kövessük nyomon a pénzforgalmunkat, keressünk feltöltő helyeket, böngésszünk a térképen elfogadó intézményeket. A letisztult grafika és átlátható felület élmény szintű felhasználást nyújt. Bízzuk a parkolást is a Barion appra. Rögzítsük a rendszámunkat, és, akár térkép segítségével is megjelölhetjük a választott zónát.

barion-1
barion-2

A bal felső sarokból hívhatjuk elő a főmenüt, ha a fontosabb funkciók közül szeretnénk választani: küldjünk pénzt, vásároljunk bármit, gyűjtsünk be tételeket, töltsük fel az egyenlegünk. Az alkalmazás térképpel segít rátalálni az elfogadó helyekre, a szűrővel pedig listázhatjuk a feltöltő állomásokat is. A fizetés új élményét nyújtja a Barion, az alkalmazással most kipróbálhatjuk, milyen érzés csupán egy okostelefonnal a zsebünkben nekivágni a városnak. Már egyre több hely csatlakozott ehhez a pénzügyi kezdeményezéshez.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.