Barion app letöltés | Barion e-pénz online fizetés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Barion

barion A Barion ingyenes alkalmazás egy igazi virtuális pénztárca, amit bármelyik androidos vagy iPhone készülékkel zsebre tehetünk. Pénzátutalás csupán egy e-mail címmel, fizetés bankkártya és készpénz nélkül? A Barion felhasználók most egy forradalmi kezdeményezést próbálhatnak ki – amikor tényleg nem probléma, ha a pénztárca otthon marad a kreditkártyával együtt. Egyre több helyen fizethetünk tehát a mobilunk segítségével. Ha a parkolást is gyorsan és egyszerűen szeretnénk letudni, töltsük le a Bariont!

Gyártó: Barion Payment Inc
Megnevezés: Barion
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 155
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a Barion?

A Barion alkalmazás azért kiváló fizető eszköz, mert valóban csak a mobiltelefonunkra van szükségünk hozzá. Nincs bankszámlánk? Nem gond, készpénzzel is feltölthető a keretünk, így még a bankkártya használatát is megspórolhatjuk. Az elfogadó helyeken QR-kód leolvasóval vagy Bluetooth 4.0-val tudunk fizetni. Rendkívül gyorsan és mégis biztonságosan küldhetjük így a pénzt. Keressük a Barion ID emblémákat, mert már nemcsak bankok, de, például. kerékpár boltok is csatlakoztak ehhez az új pénzügyi kezdeményezéshez. A mobilunk lesz az új pénztárcánk, amellyel akár a barátainknak is kölcsönadhatunk, elég csak az e-mail címüket rögzíteni a pénzküldéshez. Amint ők is regisztrálnak a Barion felületén, azonnal hozzáférhetnek ehhez az összeghez. Most a közös kirándulások és partyk anyagi tételeit is könnyen rendezhetjük a Barion app-al. Sőt, nincs szükségünk a parkoláshoz sem egy újabb alkalmazásra, mert ez az okos app azt is megoldja!

Barion app használata

Töltsük le a Bariont, amely kevés helyet foglal el a telefonon, mégis nagyon okos. Ezzel egy valóban új fizetési módot próbálhatunk ki – boltban, bankban, étteremben keressük a Barion elfogadó helyeket. A telepítés után azonnal regisztrálhatunk, ahol szükségünk lesz egy PIN-kódra a személyes pénzügyeink védelméhez. Kövessük nyomon a pénzforgalmunkat, keressünk feltöltő helyeket, böngésszünk a térképen elfogadó intézményeket. A letisztult grafika és átlátható felület élmény szintű felhasználást nyújt. Bízzuk a parkolást is a Barion appra. Rögzítsük a rendszámunkat, és, akár térkép segítségével is megjelölhetjük a választott zónát.

barion-1
barion-2

A bal felső sarokból hívhatjuk elő a főmenüt, ha a fontosabb funkciók közül szeretnénk választani: küldjünk pénzt, vásároljunk bármit, gyűjtsünk be tételeket, töltsük fel az egyenlegünk. Az alkalmazás térképpel segít rátalálni az elfogadó helyekre, a szűrővel pedig listázhatjuk a feltöltő állomásokat is. A fizetés új élményét nyújtja a Barion, az alkalmazással most kipróbálhatjuk, milyen érzés csupán egy okostelefonnal a zsebünkben nekivágni a városnak. Már egyre több hely csatlakozott ehhez a pénzügyi kezdeményezéshez.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.