Badoo app letöltés | Badoo társkereső alkalmazás mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

Badoo

badoo A Badoo társkereső alkalmazással most ingyen találhatunk barátokra, társakra. A népszerű weboldal már Android és iPhone készülékről is elérhető, így bármikor cseveghetünk egy számunkra szimpatikus ismeretlennel. Lehet, hogy mindketten épp egy irányba tartunk, vagy ugyanazon az utcán sétálunk, csak nem tudunk róla. A Badoo app kiváló eszköz arra, hogy ráleljünk a hasonló ízlésű és véleményű emberekre. Kifejezhetjük azt is, ha valakit szimpatikusnak találunk, és üzeneten keresztül azonnal kapcsolatba léphetünk vele.

Gyártó: Badoo
Megnevezés: Badoo
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
7 299
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.43 (7 szavazat)

Mi a Badoo?

Igen ritka hobbink van, amihez partnert keresünk, vagy csak új ismeretségre vágyunk? A Badoo-val akár a szembe jövő, kedves mosolyú személyeket is elérhetjük – azokat, akikről már le is mondtunk a kellemes találkozás pillanatában. Hiszen a népszerű alkalmazás rögzíti az aktuális tartózkodási helyünket, hogy a felületen elérhessük a közelünkben tartózkodókat. Chateljünk és nyilvánítsuk ki az érdeklődésünket. A profilok között bizonyosan rátalálunk egy számunkra kedves tekintetre, akiről az adatlapot végigböngészve már azt is kiderítettük, hogy közös hullámhosszon mozgunk. A Badoo sok mindent elárul a másik félről. Ugyanígy rólunk is, az újonnan csatlakozott felhasználókról. Sajnos, nem kerülhetjük el a népszerűségi mutatót, aminek az értékéből pontosan leolvasható, hányan érdeklődtek irántunk, és hogyan véleményeztek bennünket. Valójában a popularitás semmit sem jelent, az új és a gyakorlott badoo-sok egyaránt izgalmas és tartalmas kapcsolatokra bukkanhatnak. A Badoo az itt és most filozófiáját követi, hogy könnyen és gyorsan találjunk társra.

Badoo használata

A Badoo alkalmazás a Facebook-profilunkkal is elérhető, a letöltést követően nem kell vesződnünk az adatok kitöltésével. Az app minden lényeges információt integrál a felületre. Érdemes minél teljesebbé tenni az adatlapunkat. A fényképek és a gondolatok, szavak beszélnek rólunk egészen addig, amíg megszólítanak bennünket. Virtuális ajándékokkal fejezhetjük ki a szimpátiánkat, és valóban egy mozdulattal kapcsolatba léphetünk a még ismeretlen barátságos féllel.

badoo-1
badoo-2

Hatalmas a Badoo app-ot használók tábora. A népszerű alkalmazással már a közelünkben tartózkodókkal is megismerkedhetünk. Nagyszerű, hiszen egy vicces, barátságos üzenetváltást követően akár kávézással, sörözéssel összekötött jó hangulatú találkozót is szervezhetünk. A felület nyomon követi az aktivitást, jelzi, hogy kit érhetünk el azonnal. Ha szeretnénk, akkor a frissen csatlakozott partnerek között is böngészhetünk, ezt a lenyíló fülecskére kattintva állíthatjuk be. Az app pontosan számon tartja, hányan érdeklődtek a profilunk iránt, hányan kedvelnek bennünket, és éjjel-nappal lehetőséget ad arra, hogy ezt a számot növeljük. A társkereső igazi virtuális találkahely azoknak, akik kíváncsian és nyitottan tekintenek a holnapra!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.