B612 Selfie apk letöltés | B612 szelfi készítés telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

B612 Selfie from the Heart

b612-selfie A B612 Selfie from the Heart app felkészült a legváratlanabb igényekre is, most még személyre szabottabb lehet a szelfi képünk: számos filter, matrica és kiegészítő funkciót kínál, hogy az elkészített fotókat végül tényleg megelégedve posztolhassuk a közösségi felületeken. Kapjuk elő az okostelefont, egy kattintással megcsíphetjük a legjobb pillanatot. Formázzuk meg, vágjuk körbe, szerkesszük sorozattá, vagy akár 3D-formában is összeilleszthetjük a B612 Selfie from the Heart segítségével.

Gyártó: LINE Corporation
Megnevezés: B612 Selfie from the Heart
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 390
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi a B612 Selfie from the Heart?

Táblagéppel és okostelefonnal maradandóvá tehetjük az élményeinket. Akkor igazán teljes a fotó, ha mi is visszamosolygunk róla. Nyugodtan rábízhatjuk magunkat a szelfi mesterére, a B612 Selfie from the Heart-ra. A letisztult felületen bárki könnyen eligazodik, pedig szinte már zavarba ejtően sok lehetőséghez juthatunk az alkalmazással. Tegyük még lazábbá, vagy épp viccessé a fotó hangulatát. Bolondozzunk egyet a barátokkal, a filterekhez igazán vidám automatikus matricák társulnak, a B612 Selfie from the Heart már néhány lépésben bulihangulatot varázsol. Mutassuk meg másoknak is, hogyan látjuk a világot, mi történik velünk, hogyan érezzük magunkat. Az app-pal 3-6 perces rövid videókat is rögzíthetünk. A mozgó szelfivel így valódi hangulatot közvetíthetünk! A baráti partikhoz, a kirándulásokhoz, de egy nyugodt hangvételű találkozóhoz is remek ez az alkalmazás. Csomagoljuk pixelekbe a legszebb pillanatokat!

B612 Selfie from the Heart használata

Töltsük le ezt a roppant egyszerűen kezelhető, ám nagyon vidám alkalmazást. A telepítés után azonnal aktiválhatjuk az androidos készüléken. Nyissuk meg az app-ot, és már csak egy gombnyomásra kerülünk fotózástól. Szelfizzünk egyedül, barátokkal, nagymamával, kiskutyával vagy macskával – utcán, boltban, múzeumban, moziban, tengerparton...A legkülönbözőbb izgalmas filtereket használhatjuk fel, hogy személyre szabott képek szülessenek életünk szép pillanatairól. Készítsünk mozaik formát, szerkesszünk egymás mellé pillanat-fotókat. Azt is megválaszthatjuk, hány képet és mekkora nagyságban illesztenénk össze.

b612-selfie-1
b612-selfie-2

A Facebook, az Instagram, a Viber felületei igazán kedvelik a szelfiket, már egy mozdulattal megoszthatjuk a B612 Selfie from the Heart képeit a közösségi oldalakon. A szelfizéshez, akár magányos, akár csoportos, érdemes egy jó alkalmazást választani hozzá. A méretezéssel, kivágással, matricákkal és filterekkel, az oda nem illő részleteket orvosolhatjuk, és még a hajkoronánkon is igazíthatunk utólag. Bosszankodás helyett inkább legyünk vidámak, amikor kattintunk!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.