Avast app letöltés magyar | Avast free antivirus android

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Avast

avast mobile Az Avast víruskereső védelmet nyújt minden Android és iPhone telefonnak, táblagépnek - az alkalmazás ingyenesen letölthető bárki számára. Az okostelefonok sokoldalú felhasználása egy szintén jól felépített vírusirtót kíván - ahol a biztonság elsődleges szempont! Minél több adatot, minél több személyes információt osztunk meg saját készülékünkkel, annál szembetűnőbb, hogy szükséges a megfelelő védelem. Az Avast egy mindenre kiterjedő víruskereső, amit magyar nyelven is elérhetünk!

Gyártó: AVAST Software
Megnevezés: Avast
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
13 657
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.61 (22 szavazat)

Mi az Avast?

A rosszindulatú kódokkal, kémprogramokkal és vírusokkal szemben nyújt hatékony védelmet az Avast. Ingyenes, és, amennyiben engedélyezzük, hogy a saját készülékünk vírusirtó-felhasználása anonim módon eljusson a fejlesztőkhöz, mi magunk is hozzájárulunk a tökéletesítéséhez! Az okostelefon-tulajdonos számára különösen fontos eszköz ez az applikáció: a hálózatfigyelő, alkalmazás kezelő és tűzfal funkciói teljes körű védelem nyújtanak. Alapvetően vírusvédő és lopásvédő szerepet tölt be, de az alapszolgáltatások széles körűek (és, ha szeretnénk, minimális összegért tovább bővíthetők). Az Avasttal automatikusan ellenőrizhetők a frissen telepített applikációkat, valamint az újraellenőrzésük is beállítható. A fájlok mellett az SMS-eket is szűr az app, a gyanús weboldalak hivatkozásait pedig blokkolja. Tűzfala biztos védelem a hackerekkel szemben.

Avast használata

A Telefonkönyv, SMS-ek és fényképek biztonsági mentését is beállíthatjuk. Továbbá két applikációra PIN-kóddal is helyezhetünk, hogy így zároljuk illetéktelen előtt! A mobiltelefon-követő szintén ingyenesen társul az Avasthoz, a lokalizáló funkcióval bárhol megtalálható és egyben távolról vezérelhető az ellopott, elkallódott készülék. Az Avast az Android-piac egyik legnépszerűbb víruskereső és -irtó alkalmazása. Az app a letöltést követően automatikusan elindítja az ellenőrzést, az okostelefon fájljait, applikációit vizsgálja át. A fertőzött vagy gyanús elemek megjeleníthetők, majd eltávolíthatók. Telefonunk alapvédelmét ezzel a lépéssel máris biztosítottuk.

avast-1
avast-2

A vírusellenőrző és wifi-biztonság mérő mellett a További eszközök segítségével erősíthetjük meg a készülék védelmét. Az app a legjobb ingyenes mobiltelefon-követő, a funkciót az Anti-Theft menüponttal szabályozhatjuk. Az app térképre helyezi a mobilunk, a követésen túl biztosítja a távoli vezérlést is. Szintén a személyes adatokat védik a memóriatörlő, sziréna-aktiváló illetve a mobilt zároló opciók. Az Üzeneteinket szűrhetjük is, és blokkolással elkerülhetjük, hogy az adathalászok kezébe kerüljön. Havi 2 dollárért már biztonsági mentéssel, helyzár-funkcióval is bővíthetjük az Avastot. Az utóbbi praktikus, ha gyakran járunk zsúfolt helyeken, mert a telefon egy bizonyos távolságra kerülve aktiválhatja a zároló funkciót, szirénát.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.