Átszállok app letöltés | Átszállok utazási segédlet okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Átszállok

atszallok

A Átszállok alkalmazás nem ígér többet, mint ami de azt betartja! A budapesti BKV-zás egyik kikerülhetetlen és végtelenül hasznosingyenesen letölthető applikációja mind android, mind iPhone okostelefonokra.A metróvonal kiválasztása több, mint egyszerű, a felső menüsorban a megfelelő színű-számú metró ikonjára történő rákattintással könnyedén elérhető s ekkor elénk tárul a kért metróvonal teljes hossza, sőt egy-egy állomás nevére rákattintva az állomásra begördülő kocsik száma is felsejlik előttünk.

Gyártó: Szentgyörgyi János
Megnevezés: Átszállok
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 002
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Átszállok?

Bárhonnan is szeretnénk városon belül eljutni bárhová a föld alatt ez a mobiltelefon app biztosan segítségünkre lesz legyen szó akár az M1, az M2, az M3 vagy az M4 vonalról.Lehetőségünk van a mobil alkalmazáson belül a teljes budapesti metrótérkép áttekintésére is mind a négy vonalat beleértve Újpest-Központtól Kőbánya-Kispestig, a Déli pályaudvartól az Örs vezér teréig, a Keleti pályaudvartól Kelemföld vasútállomásig…és a milleniumi kis sárga a Mexikói úttól egészen a Vörösmarty térig.Ezen kívül nagyon felhasználóbarát pluszként a mobil alkalmazás tartalmazza egy-egy állomás elrendezési rajzát kedves kis – a metrovonalnak megfelelő színre festett – kocsikkal a képernyő felső és alsó részén jelezve, hogy a begördüléshez képest merre van az előre, milyen állomás következik és ehhez képest melyik számít a hátsó kocsinak, ahol valljuk be beszéltünk már meg találkozót ismerőseinkkel, barátainkkal, így igen hasznos segítség lehet főképp, hogy az app a végállomások menetrendjeit is tartalmazza.

Átszállok app használata

Az mobilalkalmazásba lépve annak használatával hamar átláthatóvá válik, hol is lesznek a városban számunkra leginkább érdekesnek tűnő átfedések, azaz az átszállási pontok, bár azért egy-két izgalmasabb metrozás után hamar rögzül feltehetően a Deák tér, a Keleti vagy épp a Kálvin tér, így az app ezen része igazi újonc barát, amely nem csak a metro, de a busz átszállási pontokat is jelöli az érdeklődő felé.A beköszönő oldalon található sárga, piros, kék vagy zöld ikonra kattintva kiválasztva a számunkra éppen érdekes vonalat kilistázódnak az állomásnevek. Még sosem figyeltem meg ezelőtt, hogy a kettes vonalon hat kocsi fér be egy-egy állomásra, míg a négyes vonalon csak négy.

atszallok-1
atszallok-2

S ha ez sem volna elég a grafika a kocsikat két sávra osztva jelzi minden kocsi elejét és végét is, így ha olykor felmerül, hogy melyik kocsiba szálljunk s azon belül is hová csüccsenjünk le az úticélunk mihamarabbi eléréséhez ez a kényelmi lehetőség is jól jöhet. Pénztárcabarát örömhír a végére, hogy nem feltétlenül szükséges internet hozzáférés a használatához, offline módban is remekül muzsikál.

Tovább az Android letöltés oldalra.