Átlátszó Wallpaper apk letöltés | Átlátszó héttérképek telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Átlátszó Wallpaper

atlatszo-hatterkep A Átlátszó Wallpaper ingyenes alkalmazással most az egész világot háttérképként állíthatjuk be. Hogyan is? Bármilyen androidos készülékkel elérhető ez az app, sőt, táblagépre is telepíthető. Válasszuk ki ezt a különleges háttérképet, és a mobilkameránk segítségével a környezetünk lesz a borítókép. Gyönyörű tájon utazunk át? Ne hagyjuk veszni a pillanatot, a jó közérzetünk mellett az Átlátszó Wallpaper app-pal még a mobilunkat is feldobhatjuk! Izgalmas érzés, töltsük le és tapasztaljuk meg!

Gyártó: R Apps Studio
Megnevezés: Átlátszó Wallpaper
Frissítés:
2019.10.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 671
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Átlátszó Wallpaper?

Az igényes és szép dizájnt kedvelők szeretni fogják ezt az alkalmazást. De azok is, akik a legegyszerűbb és a legnagyszerűbb megoldásokat keresik. Az Átlátszó Wallpaper app mindig összhangban marad velünk és az elképzeléseinkkel, mert a különleges beállításának köszönhetően a környezetünk köszön vissza ránk a képernyőről. Az ingyenes app a mobiltelefonunk kameráját használja fel ehhez. Nem varázslat, színtiszta technológia, mégis nagyon nagy élményt nyújt. Szórakoztató és vicces, hogy a telefonunkon is épp az a „valóság” pörög, amit mi szabadszemmel látunk. Húzzuk el tárgyak felett, emeljük magunk elé – nézzünk át rajta, és mindent ugyanúgy figyelhetünk, mintha semmit sem tartanánk a kezünkben. Apró és mókás megoldás, amellyel bármikor jó hangulatba kerülhetünk. És nincs is ehhez szükségünk másra, mint a mobilunkra. Ragadjuk meg a lehetőséget, és nézzünk körbe az Átlátszó Wallpaper app-pal.

Átlátszó Wallpaper app használata

Beállítottuk már az okostelefonunk kijelzőjét, sőt, a gyorsindító ikonokat is elhelyeztük a készüléken? Akkor ideje a főképernyővel is törődnünk. Keressünk egy vidám és szép alkalmazást, amely a háttérképeket egyedi módon kezeli! Az Átlátszó Wallpaper app már készen is áll arra, hogy használjuk. Telepítsük, és lessük meg, mit tud. Pontosabban: nézzünk át rajta. Ez a nem hétköznapi fejlesztés pontosan azt mutatja, amit szabad szemmel is láthatunk, ha a telefont kiemeljünk a nézőterünkből. Az okostelefonunkat szint láthatatlanná teszi, hiszen semmit sem takarunk el vele. Próbáljuk ki! Letöltés után néhány mozdulattal már aktiválhatjuk is.

atlatszo-hatterkep-1
atlatszo-hatterkep-2

Az ágyon heverve chatelünk? Ha abbahagyjuk egy pillanatra, és bezárjuk a beszélgető ablakot, a képernyőn keresztül máris a takaró köszön vissza. Utazás közben, kiránduláskor nagyon mókás a telefon hátterével figyelni a környezetünket. Ilyen egyszerű, mégis vidám applikációt ritkán találunk a kínálatban. Kevés helyet foglal el a telefonunkon, szinte észre sem vesszük – mint ahogyan használata közben magát a készülékünket sem. Garantáltan jókedv generátor, ha valami viccesre vágyunk, töltsük le az Átlátszó Wallpaper alkalmazást!

Tovább az Android letöltés oldalra.