Astro app letöltés magyar | Astro fájlkezelő Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Astro

astro Az Astro az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás az Android-felhasználók körében, ingyenesen telepíthető táblagépekre is. Egyszerű, átlátható és pontos - nem is kívánhatnánk többet egy kiváló menedzsertől! Az Astro fájlkezelő bárki számára hatékony segítség a fájlok rendszerezésében. Az elmúlt időszakban a fejlesztéseknek köszönhetően látványosan megnőtt a tárolható információ mennyisége, ezért jóval nagyobb adathalmazzal kell megküzdenünk már a mobilunkkal is.

Gyártó: Metago
Megnevezés: Astro
Frissítés:
2019.05.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 377
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.83 (3 szavazat)

Mi az Astro?

Az Astro segítségével ezek az adathalmazok szabadon kezelhetők: másolhatók, átnevezhetők, áthelyezhetők... Az Android-készülékek önmagukban is képesek rendszerezni, de csak alapfokon. Ezért született meg az Astro, amely egyszerre kezeli az SD-kártyát és a telefon memóriáját is. Az Astro app ingyenesen segít végigkövetni az okostelefonon elhelyezett fájlokat. A mappákat saját elképzelés szerint rendszerezhetjük, hogy később mindent egy helyen találhassunk meg. Megkönnyíti a helyzetet, ha kategóriákba soroljuk az információkat. Képeket, zenéket, videókat csoportosíthatunk, és mozgathatjuk a létrehozott a könyvtárakon belül. Amikor az androidos készülékünket összekötjük az asztali számítógéppel, ezeken a mappákon keresztül találhatjuk meg a szükséges fájlokat. Egy nélkülözhetetlen programról van tehát szó, bátran nevezhetjük a telefonok Total Commanderének! Az Astroval a fájlok másolásán túl böngészhetünk is saját adataink között., Például, ha szükséges, akkor egyszerűen megtalálhatunk egy törölni kívánt fájlt is. Sőt, saját képnézegetőt, továbbá alkalmazás telepítőt is biztosít az androidos alkalmazás!

Astro használata

Az Astro fájlkezelő népszerű applikáció, hiszen egy részletesen átgondolt segédeszköz. A szükséges funkciókat tartalmazza, és szinte minden műveletet el tudunk végezni vele, amit már személyi számítógépünkön is megszokhattunk. Az alkalmazás letöltését követően a telefon fájljait másolhatjuk, átnevezhetjük, áthelyezhetjük, törölhetjük. Újabb mappákat hozhatunk létre. A bal felső sarokból legördülő gyorsmenüben találjuk a főbb funkciókat. A keresőt szintén itt állíthatjuk be. Az Androidra letöltött applikációk listázhatók és szerkeszthetők. Az Astro részletes adatokat is közöl róluk, ha megérintjük a kiválasztott alkalmazás ikonját.

astro-1
astro-2

Az okostelefonok általában a készülék memóriáján tárolják a letöltött elemeket. Az Astroval könnyedén áthelyezhetünk bármit az SD-kártyára. A Tools menüben az Application Manager/Backed Up Apps opciójával tehetjük ezt meg. A fejlécben található ikonnal pedig egyszerre kijelölhető és áthelyezhető az egész tartalom. Saját képnézegetővel nyithatjuk meg a fotót tartalmazó fájlokat. Az Astro valóban egy igazán hatékony fájlkezelő alkalmazás!

Tovább az android letöltés oldalra.