Askfm apk letöltés | Askfm közösségi alkalmazás mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Askfm

ask-fm Az Askfm app-pal mostmár nem kell elsüllyednünk izgalmunkban, sem kitérnünk a válasz elől ha kínos kérdést kapunk. Az ingyenes alkalmazást már Android és iPhone készülékkel és táblagéppel is elérhetjük. Valószínűleg nem ismerünk viccesebb közösségépítőt, az ASKfm-mel ugyanis bármit megkérdezhetünk barátainktól – akár inkognitóban is. A lehetőség valóban izgalmassá teszi ezt a rendkívül egyszerű és mégis nagyszerű programot.

Gyártó: Ask.fm
Megnevezés: Askfm
Frissítés:
2021.01.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 574
Kategória: Közösségi
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Askfm?

Mi volt az oviban a jelünk? Sósan vagy édesen fogyasztjuk-e a túrós tésztát? Kivel csókolóztunk először? Akár végteleníthetjük is a kérdéssort, az ASKfm most lehetőséget ad arra, hogy ezeket ne kelljen többé magunkban tartanunk. Az alkalmazás felhasználói felváltva kérdeznek és válaszolnak, ettől igazán erős ennek a népszerű app-nak a közösség építő hatása. 300 karakter terjedelemben most nemcsak szövegesen, de GIF-ekkel vagy videóval is közölhetjük a véleményünk. Osszuk meg az általunk használt csoportokban a válaszainkat, hogy mások is lájkolhassák az őszinte vagy nagyon szellemes gondolatokat. Ne felejtsük el, minden nap megtalálhatjuk a legnépszerűbb névtelen kérdést is. Ki tudja, talán egyszer épp a miénk válik a legkedveltebbé. Regisztráljunk, keressük meg ismerőseinket és tegyük fel a meghökkentő vagy épp elgondolkodtató kérdéseinket. Sok érdekességet megtudhatunk egymásról, de számunkra ismeretlenektől is olvashatunk frappáns válaszokat. Az ASKfm remek szórakozás, sőt ennél is több!

Askfm használata

Az ASKfm már az első lépéseiben is egy valóban könnyen kezelhető alkalmazás: az ingyenes letöltés után különböző közösségi oldalak regisztrációjával is beléphetünk. Tehát elég csupán a Facebook- vagy Twitter-profilunkat előkapni, az okostelefonnal máris ott találjuk magunkat az app felületén. Érdemes teljessé tenni az adatlapunkat, hiszen azok az ismeretlenek, akik frappánsnak tartják majd a nyilvános válaszainkat, bizonyosan érdeklődnek irántunk. Az ASKfm szigorúan ügyel arra, hogy ne hozza nyilvánosságra a durva, tiszteletlen kérdéseket. A profilunk csak akkor tárolja el azokat, ha mégis megválaszoljuk. Bármelyik pillanatban dönthetünk úgy, mégsem érdekel bennünket az elénk kerülő kérdés, elég egy ujjmozdulattal kiikszelnünk. Az app az elutasítás után mindig a névtelenül feltett kérdésekhez irányít bennünket.

ask-fm-1
ask-fm-2

A feltett kérdések és összegyűjtött lájkok között söpréssel lépkedhetünk a felső menüsor segítségével. Alul találjuk meg saját profilunkat, a már megválaszolt kérdéseinkkel és a népszerűséget jelző adatokkal. Ha a jobb felső sarokban aktiváljuk a szív ikont, nyomon követhetjük a barátainkat, és az általuk szellemesnek, viccesnek vélt válaszokat is elolvashatjuk.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.