Arukereso mobil letöltés | Arukereso online vásárlás telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Arukereso

arukereso Az Arukereso ingyenes app megmutatja, hol kaphatjuk a legnagyobb kedvezményt a kiszemelt termékre. Android vagy iPhone készülékekkel szinte azonnal kiszűrhetjük Magyarország legjobb online-ajánlatait. Hihetetlenül sokat takaríthatunk meg, nemcsak egy kanapéval, de akár egy robotgéppel, vagy szépségápoló szerrel is. Olvassunk véleményeket, hasonlítsuk össze a naprakész kínálatot. Miért fizetnénk többet bármiért, ha az Árukeresővel olcsóbban is megkaphatjuk? Sose döntsünk nélküle, töltsük le már most.

Gyártó: Naspers OCS Hungary Kft.
Megnevezés: Arukereso
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 109
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Arukereso?

Igényesek vagyunk, és a legjobb minőséget szeretnénk a legkedvezőbb áron megkapni? Az Árukeresővel most ez sikerülhet. Kapjuk elő az okostelefonunk, és az app máris megmutatja, melyik webshophoz érdemes fordulnunk. A részletes és okos kereső a termékleírások mellett bolti információkkal, valamint képgalériával könnyíti meg a végső döntést. Fontos számunkra a termék gyártója, vagy már előre tudjuk, mennyit szánunk rá? Állítsuk be a pontos keresési feltételeket, a listázásnál pedig saját igényeink szerint állítsuk sorrendbe a találatokat. A vonalkód olvasóval még azt is megtudhatjuk, ha egy boltban elérhető terméket az online-felületek jobb áron kínálnak. Olvassuk el a termékek véleményezését, mert gyakran fontos kiegészítéseket találhatunk a gyártóktól származó információk mellé. A nagy felbontású képek élmény szintű böngészést tesznek lehetővé. Tetszik egy ajánlat, de pillanatnyilag nem igényeljük? Mentsük el a Kedvencekbe, később megtalálhatjuk ott. Az Árukeresővel mindig jól dönthetünk.

Arukereso app használata

Tájékozódjunk a folyamatosan frissülő online-kínálatokról az Árukereső segítségével. Töltsük le az okostelefonunkra, hogy bárhol rákereshessünk az aktuálisan kedvező ajánlatokra. A segítségével nemcsak tervezhetőbbé válnak a vásárlások, de rengeteg időt is megtakarít. A telepítés után azonnal böngészhetünk a kategóriák között, ahol részletes és átlátható felbontásban találjuk meg a termékcsaládokat. A kereső mellett a találati listát is személyre szabhatjuk. Állítsuk sorrendbe a legkedvezőbbtől a legmagasabb árúig, de rangsorolhatjuk népszerűség vagy véleményezés alapján is. A szavas értékeléseket azonnal elolvashatjuk a termékoldal balra söprésével.

arukereso-1
arukereso-2

Felhasználóbarát alkalmazás, de a pénztárcánkat is óvja. Az össze online boltot ajánlatát begyűjti az az Árukereső, majd a termékleírásokon túl részletes információkkal is segíti a tényleges vásárlást. Ugyanis az app-on keresztül azonnal a webshopok felületére juthatunk, hogy megrendeljük a kiválasztott terméket. Ne hagyjuk ki a szűrők beállítását, mert úgy előbb bukkanhatunk rá a kedvenc ajánlatainkra. Gyors, átlátható és okos – az Árukeresővel biztos a legkedvezőbb tippre csapunk le már most!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.