ApróSéf receptek app letöltés | ApróSéf receptek sütés főzés

 
Ingyenes programok információs portálja

ApróSéf receptek

aprosef Az ApróSéf receptek alkalmazást konyhatündérek és kezdők egyaránt szívesen böngészik majd. Az androidos vagy iPhone készülékkel már ingyenesen elérhető app több mint egy receptes könyv: a leírások mellett képes és videós segítséget nyújt az elkészítéshez. A felület felhasználóbarát és interaktív, hiszen regisztráció után nemcsak az elkészült finomságokat oszthatjuk meg, a saját konyhatitkainkat is feltölthetjük. Egy letöltéssel már meg is lesz a holnapi ebéd receptje!

Gyártó: aprosef.hu
Megnevezés: ApróSéf receptek
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 388
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi az ApróSéf receptek?

Ha eddig fél óra alatt legfeljebb a reggelinket állítottuk össze, az Apróséf receptek app-pal most nekifuthatunk akár egy főfogásnak is! A részletes kereső kiváló tippeket nyújt, akár elkészítési idő, akár fogás alapján böngészünk. Nincs többé tanácstalanság: nyissuk ki a hűtőt, szemrevételezzük, miből alkothatunk, és az Apróséf receptek alkalmazással megteríthetjük majd az asztalt. Imádjuk az egzotikus világ különlegességeit? Most nemcsak nagymamáink verhetetlen lángosát, vagy paprikás csirkéjét leshetjük el, hanem belekóstolhatunk távoli tájak különlegességeibe is. Kövessük nyomon az app-pal a kedvenc szakácsaink újabb videóit is! A változatos és ínyenc fogások elkészítése igazi kikapcsolódás lehet. Az Apróséf receptek különleges funkciója, a fázisfotós recept pedig gondoskodik róla, hogy az egész család elégedetten állhasson fel az asztaltól – szinte esélyünk sincs hibázni a folyamatban!

ApróSéf receptek app használata

Az Apróséf receptek egy igazi interaktív alkalmazás, amely a sütő-főző appok közül is kiemelkedik. Ha még nem rendelkezünk Apróséf-belépővel, regisztráljunk a letöltést követő első lépésben, mert enélkül később nem oszthatjuk meg a saját fotóinkat. Akár Facebook- vagy Google+- profilunkkal is csatlakozhatunk, mert így egy mozdulattal posztolhatunk majd a közösségi felületeken. Az mobiltelefon app rendkívül okos, a kereső segítségével mindenképp az elképzelésünknek megfelelő fogásnál kötünk ki.

aprosef-1
aprosef-2

Ha nincs elképzelésünk, vágjunk bele a tippek segítségével. A fázisfotós receptekkel nincs többé vesződés, pontosan láthatjuk a lépéseket. Ráadásul mindent kipróbált trükk, így a próbálkozásokért nem nekünk kell megfizetni a vasárnapi ebéddel. Az Apróséf receptek kifejezetten felhasználóbarát: az ajánlatai között könnyen lapozhatunk, és egy helyre gyűjthetjük össze a kedvenceket. Mivel rengeteg képes segítséget és videót kínál, adatforgalom igényes. Azonban mi magunk határozhatjuk meg, mikor töltse be ezeket a nagyobb fájlokat. Akár menet közben is megálljt parancsolhatunk, ha már megszereztük a szükséges információkat. A finom falatokkal nemcsak magunkat tartjuk fitten, hanem az androidos készülékünk sem merül le. Próbáljunk ki egy új reggelit már holnap, az Apróséf megmondja, mi legyen az!

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.