Antutu benchmark apk letöltés | Antutu benchmark mobile ranking

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

Antutu Benchmark

antutu Az Antutu Benchmark alkalmazás okostelefon készülékek teljesítményét méri, bárki ingyenesen letöltheti. Olyan gazdag az Android és iPhone mobilok piaci kínálata, hogy ember legyen a talpán, aki határozottan dönt ebben a helyzetben! Össze lehet-e egyáltalán hasonlítani a különböző okostelefonokat, és, ha igen, mégis milyen jellemzők alapján? Az Antutu egy hatékony és jó válasz a felmerülő kérdésekre. Olyan elemző alkalmazás, amely a méréseket követően pontszámokkal írja le a készülékek tulajdonságait, ezáltal saját telónk pillanatnyi teljesítőképességéről is képet kapunk.

Gyártó: AnTuTu
Megnevezés: Antutu
Frissítés:
2019.03.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 034
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Antutu?

Az Antutu szintetikus sebességtesztelő program, vagyis különböző feladatokkal terheli a rendszert. A hardver és szoftver erejét teszteli, majd a teljesítmény alapján értékel azt. Az applikáció segítségével már sokkal egyszerűbb megtalálni a tökéletes Android és iPhone készülékünket, és az elvárásainknak megfelelőt vásárolni. Az összpontszám önmagában is beszédes, ám a szakemberek azt ajánlják, az Antutu elemzés részleteit is vegyük figyelembe. Ugyanis a helyzet árnyaltabb: az összteljesítmény alkotóelemei is fontosak. Például az operatív memória teljesítménye, vagy a processzor működése egyes felhasználóknak lényeges, másoknak nincs szükségük rá. Aki napi szinten számol vagy játszik az okostelefonnal, jól működő lebegőpontos műveleti teljesítményre lesz szüksége - és ez felülírhatja azt, hogy a készülék egyébként nem a legerősebb összpontszámú a mobilkínálatban. Mivel a gyártók az olcsóbb forgalmazhatóság miatt kiegyensúlyozatlan megoldásokkal is piacra küldhetnek egy terméket, érdemes a benchmark teljesítményi szintjeit is szemügyre venni. A RAM, az SD-kártya és a felhasználói élmény tesztek eredményei fontosak!

Antutu használata

Az Antutu ingyenes applikáció felhasználóbarát. Egy mozdulattal telepíthető az ingyenes program. A mobilkészülék felületén megjelenik a zöld Teszt kör, amit elég csupán érinteni, és már el is indul a teljesítménymérés. Kezdetben lassabban, majd egyre ütemesebben halad a program. Az app körfelülete jelzi, pontosan hány százaléknál tartunk. Az alkalmazást a háttérben is futtathatjuk, közben semmi nem akadályoz bennünket, hogy készülékünket használjuk. Az Antutu telefonunkat egyébként is az átlagosnál nagyobb megterhelés alá veti. Legfeljebb kellemetlen lehet, ha a mérésben felhevült készüléket a kezünkben tartjuk. A benchmark szemmel látható vizsgálatokat is lefolytat a készüléken,például egy két vagy három dimenziós grafikai elem lejátszását szimulálja. A tesztek nagy része azonban rejtett.

antutu-1
antutu-2

Miután a mérés befejeződött, a részletek is megtaláljuk a felületen. Az Antutu a következőképp csoportosítja a jellemzőket: felhasználói élmény, a telefon operatív memóriájának valamint központi processzorának teljesítménye és grafikus processzor teljesítménye. Az eredmény alapján a teljesítmény mérő alkalmazás összeállít egy készülék listát, amelyen a sajátunkat (illetve a tesztelt mobilt) is elhelyezi. Ez alapján megtalálhatjuk a mobilpiac legjobban teljesítő okostelefonjait is.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.