Antutu benchmark apk letöltés | Antutu benchmark mobile ranking

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Antutu Benchmark

antutu Az Antutu Benchmark alkalmazás okostelefon készülékek teljesítményét méri, bárki ingyenesen letöltheti. Olyan gazdag az Android és iPhone mobilok piaci kínálata, hogy ember legyen a talpán, aki határozottan dönt ebben a helyzetben! Össze lehet-e egyáltalán hasonlítani a különböző okostelefonokat, és, ha igen, mégis milyen jellemzők alapján? Az Antutu egy hatékony és jó válasz a felmerülő kérdésekre. Olyan elemző alkalmazás, amely a méréseket követően pontszámokkal írja le a készülékek tulajdonságait, ezáltal saját telónk pillanatnyi teljesítőképességéről is képet kapunk.

Gyártó: AnTuTu
Megnevezés: Antutu
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 395
Kategória: Eszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Antutu?

Az Antutu szintetikus sebességtesztelő program, vagyis különböző feladatokkal terheli a rendszert. A hardver és szoftver erejét teszteli, majd a teljesítmény alapján értékel azt. Az applikáció segítségével már sokkal egyszerűbb megtalálni a tökéletes Android és iPhone készülékünket, és az elvárásainknak megfelelőt vásárolni. Az összpontszám önmagában is beszédes, ám a szakemberek azt ajánlják, az Antutu elemzés részleteit is vegyük figyelembe. Ugyanis a helyzet árnyaltabb: az összteljesítmény alkotóelemei is fontosak. Például az operatív memória teljesítménye, vagy a processzor működése egyes felhasználóknak lényeges, másoknak nincs szükségük rá. Aki napi szinten számol vagy játszik az okostelefonnal, jól működő lebegőpontos műveleti teljesítményre lesz szüksége - és ez felülírhatja azt, hogy a készülék egyébként nem a legerősebb összpontszámú a mobilkínálatban. Mivel a gyártók az olcsóbb forgalmazhatóság miatt kiegyensúlyozatlan megoldásokkal is piacra küldhetnek egy terméket, érdemes a benchmark teljesítményi szintjeit is szemügyre venni. A RAM, az SD-kártya és a felhasználói élmény tesztek eredményei fontosak!

Antutu használata

Az Antutu ingyenes applikáció felhasználóbarát. Egy mozdulattal telepíthető az ingyenes program. A mobilkészülék felületén megjelenik a zöld Teszt kör, amit elég csupán érinteni, és már el is indul a teljesítménymérés. Kezdetben lassabban, majd egyre ütemesebben halad a program. Az app körfelülete jelzi, pontosan hány százaléknál tartunk. Az alkalmazást a háttérben is futtathatjuk, közben semmi nem akadályoz bennünket, hogy készülékünket használjuk. Az Antutu telefonunkat egyébként is az átlagosnál nagyobb megterhelés alá veti. Legfeljebb kellemetlen lehet, ha a mérésben felhevült készüléket a kezünkben tartjuk. A benchmark szemmel látható vizsgálatokat is lefolytat a készüléken,például egy két vagy három dimenziós grafikai elem lejátszását szimulálja. A tesztek nagy része azonban rejtett.

antutu-1
antutu-2

Miután a mérés befejeződött, a részletek is megtaláljuk a felületen. Az Antutu a következőképp csoportosítja a jellemzőket: felhasználói élmény, a telefon operatív memóriájának valamint központi processzorának teljesítménye és grafikus processzor teljesítménye. Az eredmény alapján a teljesítmény mérő alkalmazás összeállít egy készülék listát, amelyen a sajátunkat (illetve a tesztelt mobilt) is elhelyezi. Ez alapján megtalálhatjuk a mobilpiac legjobban teljesítő okostelefonjait is.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.