Angry Birds 2 apk letöltés | Angry Birds 2 játék download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Angry Birds 2

angrybirds-2 Az Angry Birds 2 alkotói újra magasabbra tették a mércét. Még több kihívás és még több csúzli! A világhírű, Androidon is közkedvelt játék durcás madarai visszatértek. Érdemes már ma telepíteni a sorozat következő darabját, amely továbbra is ingyenesen érhető el okostelefonnal és táblagéppel. A lenyűgöző grafika most többszintes pályákkal bővül, hogy a gyakorlott Angry Birds-ösöknek is valódi kihívást jelenthessenek a gonosz zöld malacok.

Gyártó: Rovio Entertainment Ltd.
Megnevezés: Angry Birds 2
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 275
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Angry Birds 2?

Életveszélyes helyzetek, egzotikus növények és sok-sok vicces szituáció várja a rajongókat. A fejlesztők igyekeztek olyanná varázsolni a terepet, ahogyan még sosem láthattuk ezt a világot. Az épületek egyre magasabban és ördöngösebben tornyosulnak, remek rejtekhelyet nyújtva a csaló zöld malacoknak. Azonban a csúzlira erősített Angry Birds-ök minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy szétzúzhassák a pálya akadályait. Még a régi társak is visszatérnek hozzájuk ebben az alkalmazásban. Biztosan nem maradnak egyedül a durcás madarak, a kiadás több szintű pályája ugyanis valódi kihívás, amelyet csak segítséggel járhatnak végig. Most is érdemes ügyesen gyűjtögetni a pályán, hogy egyre erősebb és okosabb madarakkal állhassunk a csúzlihoz, vagy később egy sokkal erősebb karakterre válthassunk át. Kedvenc figurák, ismerős helyzetek – szinte biztos, hogy az Angry Birds 2 app is igazi favorittá válik. Nem véletlen, hogy nagy várakozás előzte meg az újabb pálya-variációt. Eljött az idő, elő a csúzlikkal!

Angry Birds 2 használata

Újra fantasztikus játékélményt nyújt az Angry Birds 2 alkalmazás. A fejlesztőknek mindig elsődleges volt, hogy a különböző képességű madarak világába újdonságot, apró változtatásokat csempésszenek bele. Azonban a jelenlegi kiadásban egy valóban nehezített pálya vár arra, aki a Malackirály birodalmára tör. A telepítés után máris rányomhatunk az indítás gombra, kezdetnek a legegyszerűbb tulajdonságú piros lénnyel tölthetjük meg a csúzlit. Célozzunk minél pontosabban, keressük meg a legjobb ívet, hogy hatékonyan számolhassuk fel a zöld lények épületeit. Nincs is nagyobb öröm egy Angry Birds-ösnek, mint az eltalált épületfa, szétrepülő kövek és romok szerteszéjjel.

angrybirds-2-1
angrybirds-2-2

Igazi közösségi élményt nyújt ez a népszerű játék. Rajongók tömege csatlakozott már az online felülethez. Keressünk ellenfeleket, győzzük le őket, állítsunk fel új rekordokat. Az Angry Birds 2 alkalmazás továbbra is szoros kapcsolatban áll a nagyobb közösségi felületekkel, így barátaink, ismerőseink szinte azonnal értesülhetnek róla, ha újabb fantasztikus eredményt érünk el. A játék figurái örök kedvencek maradnak, hiszen nincs is még egy ilyen szórakoztató durcás társaság, mint ezek a színes lények!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.