Angry Birds letöltés telefonra | Angry Birds játék ingyen

 
Ingyenes programok információs portálja

Angry Birds

angry-birds Az Angry Birds napjaink egyik legsikeresebb mobiljátéka, amelyet bárki ingyen letölthet androidos készülékére vagy iPhonjára. Az Angry Birds nevű szerepjáték számos epizóddal áll a rajongók szolgálatára. A legtöbb verzió hasonló koncepcióra épül, így a játékélmény is azonos. Viszont néhány kiadás több újdonsággal is rendelkezik, és ez még élvezhetőbbé teszik a játékot! A dühös madarak mellett sok érdekes karakterrel találkozhatunk; kalózokkal, páncélozott lovagokkal vagy akár robotdisznókkal...

Gyártó: Rovio Entertainment Ltd.
Megnevezés: Angry birds
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
8 381
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.15 (13 szavazat)

Mi az Angry Birds?

A finn Rovio Mobile nevéhez fűződik az Angry Birds nevű játék fejlesztése. 2009. decembere óta élvezhetjük a dühös madarak produkcióját. Az első, Buggyantott tojások című epizód osztatlan sikert aratott a felhasználók körében, azóta pedig számos kiadását ismerhetjük. Az epizódok rendszerint kettő vagy három résszel jelentkeztek, amelyek egyenként 15 vagy 21 ügyességi szinttel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a játék kellően élvezetes és változatos legyen még akkor is, ha az alap történet nagyrészt hasonló koncepcióra épül. Szerencsére a készítők szinte minden epizód esetében ügyeltek arra, hogy valami érdekes újítással lepjék meg a lelkes felhasználókat.

Angry Birds használata

Az Angry Birds játék alkalmazás lényege, hogy a felhasználó a „kamikaze” madarak segítségével kilője a házakban megbújó disznókat. A szintek teljesítése során mindig újabb és újabb madarak válnak elérhetővé, amelyek különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. A madarak képességei egyre fejlettebbek lesznek, és ezzel együtt a feladat is nehezebbé válik.

angry-birds-1 angry-birds-2

Ha ügyesen, megfelelő időben alkalmazzuk az egyes madarak képességeit, akkor a győzelem nem maradhat el. A játék sikeressége érdekében ajánlott ismerni az egyes madarak tulajdonságait. A piros madár a legegyszerűbb szereplő, hiszen neki semmilyen különleges képessége sincs, csupán egyszerű pusztítást végez. A kék madarak képesek üveget törni, a bombamadár bármilyen épületet képes a levegőbe repíteni, Matilda tojásbombát hordoz, a hal képes visszafordulni, Stella pedig buborékok segítségével emeli magasba a tárgyakat. A játék során a kis malacokat, a tizedes- és bajuszos malacokat, valamint a Malackirályt kell legyőznünk.

Ilyen egyszerű felületű időtöltés még sosem volt ennyire népszerű. Az Angry Birds játék valóban telibe találta a rajongók igényeit! Minden adott a kellemes és önfeledt szórakozáshoz, elő hát a mobillal és irány ez az ingyenes vidámság!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.