Angol magyar szótar app letöltés | Angol fordító Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

Angol szótár

angol-szotar Az Angol szótár szótár a legegyszerűbb megoldást, ha angol bárhol is szótárra van szükségünk! A TinyAppWorks által fejlesztett ingyenesen letölthető angol szótár applikáció az egyik legjobb és leghasznosabb szótár alkalmazás, amit valaha láttunk. A felülete kellően letisztult, mégis gyönyörű. Egyszerűségével nem tereli el a figyelmet a lényegi dolgokról, mégis professzionális dizájnt képvisel. Az angol mellett német, francia, olasz, spanyol, portugál, svéd, finn, holland, cseh és horvát szótárakat tartalmaz, felugró reklámok nélkül!

Gyártó: TinyAppWorks
Megnevezés: Angol szótár
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 899
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (2 szavazat)

Mi az Angol szótár?

A TinyAppWorks angol szótár alkalmazása bárki számára hozzáférhető és ingyenesen letölthető. Noha a magolás nem nevezhető a leghatékonyabb nyelvtanulási módszernek, a szókészlet és szókincs nagyszerűen bővíthető akár a buszon, a metrón vagy a vonaton ülve. Bármikor kéznél van; egy papírból készült nagyszótárhoz képest könnyen használható és hordozható... Számtalan esetben előfordulhat, hogy csak egy-egy szó fordítására van szükségünk, de az szinte életbevágóan fontos lenne. Gondoljunk csak a külföldi utazásainkra! Egy ilyen jellegű szótár alkalmazás bármikor hasznos lehet, ha ott lapul a zsebünkben. Érdemes letölteni, telepíteni és kipróbálni.

Angol szótár használata

A TinyAppWorks angol szótár applikációjának a legnagyobb előnye, hogy felhasználóbarát. Az alkalmazás rendkívül egyszerűen működik, könnyedén áttekinthető és letisztult. A folytonos használata során sem tereli el a figyelmünket a sok szükségtelen grafikai elem. Mivel az alkalmazás offline módban is rendkívüli szókészlettel rendelkezik, így méltó alternatívája az online használható eszközöknek.

angol-szotar-1
angol-szotar-2

A hatalmas szókészletnek köszönhetően a legkülönfélébb célokra is alkalmazhatjuk - rendkívül gyorsan és hatékonyan. Ráadásul az alkalmazás rendelkezik egy valóban lényeges funkcióval: angol nyelv esetén lehetőség van a szó kiejtésének hangalapú lekérésére, így a kiejtést is gyakorolhatjuk. Egyelőre a többi nyelvhez tartozó adatbázis minősége elmarad az angolhoz viszonyítva, de folyamatosan bővülnek, így a használhatóság is egyre jobb lesz. Ha angol szótárra van szükség, akkor ez az Androidos telefonokra telepíthető alkalmazás az egyik legjobb választás; mindenki számára bátran ajánljuk. Az alkalmazás táblagépre és okostelefonra is letölthető.

Tovább az android letöltés oldalra.