Angol magyar szótar app letöltés | Angol fordító Androidra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Angol szótár

angol-szotar Az Angol szótár szótár a legegyszerűbb megoldást, ha angol bárhol is szótárra van szükségünk! A TinyAppWorks által fejlesztett ingyenesen letölthető angol szótár applikáció az egyik legjobb és leghasznosabb szótár alkalmazás, amit valaha láttunk. A felülete kellően letisztult, mégis gyönyörű. Egyszerűségével nem tereli el a figyelmet a lényegi dolgokról, mégis professzionális dizájnt képvisel. Az angol mellett német, francia, olasz, spanyol, portugál, svéd, finn, holland, cseh és horvát szótárakat tartalmaz, felugró reklámok nélkül!

Gyártó: TinyAppWorks
Megnevezés: Angol szótár
Frissítés:
2019.01.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 203
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (2 szavazat)

Mi az Angol szótár?

A TinyAppWorks angol szótár alkalmazása bárki számára hozzáférhető és ingyenesen letölthető. Noha a magolás nem nevezhető a leghatékonyabb nyelvtanulási módszernek, a szókészlet és szókincs nagyszerűen bővíthető akár a buszon, a metrón vagy a vonaton ülve. Bármikor kéznél van; egy papírból készült nagyszótárhoz képest könnyen használható és hordozható... Számtalan esetben előfordulhat, hogy csak egy-egy szó fordítására van szükségünk, de az szinte életbevágóan fontos lenne. Gondoljunk csak a külföldi utazásainkra! Egy ilyen jellegű szótár alkalmazás bármikor hasznos lehet, ha ott lapul a zsebünkben. Érdemes letölteni, telepíteni és kipróbálni.

Angol szótár használata

A TinyAppWorks angol szótár applikációjának a legnagyobb előnye, hogy felhasználóbarát. Az alkalmazás rendkívül egyszerűen működik, könnyedén áttekinthető és letisztult. A folytonos használata során sem tereli el a figyelmünket a sok szükségtelen grafikai elem. Mivel az alkalmazás offline módban is rendkívüli szókészlettel rendelkezik, így méltó alternatívája az online használható eszközöknek.

angol-szotar-1
angol-szotar-2

A hatalmas szókészletnek köszönhetően a legkülönfélébb célokra is alkalmazhatjuk - rendkívül gyorsan és hatékonyan. Ráadásul az alkalmazás rendelkezik egy valóban lényeges funkcióval: angol nyelv esetén lehetőség van a szó kiejtésének hangalapú lekérésére, így a kiejtést is gyakorolhatjuk. Egyelőre a többi nyelvhez tartozó adatbázis minősége elmarad az angolhoz viszonyítva, de folyamatosan bővülnek, így a használhatóság is egyre jobb lesz. Ha angol szótárra van szükség, akkor ez az Androidos telefonokra telepíthető alkalmazás az egyik legjobb választás; mindenki számára bátran ajánljuk. Az alkalmazás táblagépre és okostelefonra is letölthető.

Tovább az android letöltés oldalra.