Angol nyelvtan apk letöltés | Angol nyelvtan igeidők telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Angol nyelvtan

angol-nyelvtan Az Angol nyelvtan ingyen adja a tudást, az alkalmazás kezdőknek és haladóknak is rendkívül praktikus! Elég csak elővenni az Android-telefonunkat vagy a táblagépünket, minden nyelvtani szabályt és kivételt egy helyen találunk. A zsebünkben is elfér ez az intelligens alkalmazás. A teljes tartalom magyarul érhető el, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy bármit félreértünk. Készüljünk fel nyelvvizsgára már utazás közben is, böngésszük és ismételjünk az app-pal együtt! Töltsük le most az Angol nyelvtant!

Gyártó: raraxy
Megnevezés: Angol nyelvtan
Frissítés:
2021.04.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 759
Kategória: Oktatás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Angol nyelvtan?

Frissítsük fel a tudásunkat, pörgessük át a kivételeket, eddzünk a nyelvvizsgára az Angol nyelvtan alkalmazással. A legfontosabb szabályokat, példamondatokkal kiegészítve itt találjuk az app felületén. Nyissuk meg, és a menüpontokból gyorsan kiválaszthatjuk az aktuális témakört. Gyakorló nyelvtanár áll az Angol nyelvtan mögött, így a felhasználók valós példákkal, gyakori problémákkal és tipikus, sokszor elrontott mondatszerkesztésekkel találkozhatnak – méghozzá a vizsgát megelőzően. Bárhova magunkkal vihetjük, olyan kevés helyet foglal el a telefonon, hogy a programot zavartalanul futtathatjuk a készüléken. A legváratlanabb pillanatokban villanhat be egy nyelvtani dilemma – szerencsére az app kéznél lesz, nyissuk meg és keressük ki a választ. Már több százezren regisztráltak a felületre. A grammatika gyorsan kikopik, frissítsük fel az Angol nyelvtannal!

Angol nyelvtan app használata

Tudtuk, hogy az angol nyelvben szigorúan szabályozott, milyen sorrendben meséljük el például egy táska tulajdonságait? Szín, anyag és méret? Vagy anyag, méret és végül szín? Töltsük le az Angol nyelvtan appot, és erre is megkapjuk a választ. A letisztult felület egyszerű és nagyszerű – kifejezetten tartalom központú, ezért minden menüpont egy-egy nyelvtani témakört fed le. Válasszuk ki, érintsük meg és máris böngészhetjük az Angol nyelvtant! Melléknévfokozás, számok, mellékmondatok, szenvedő szerkezetek – több mint egy tucat topikkal vár ránk az app!

angol-nyelvtan-1
angol-nyelvtan-2

Nem kell 3-4 könyvet átlapoznunk ahhoz, hogy felfrissítsük az alaptudásunkat, ez az alkalmazás mindent megmutat. Nemcsak elméletet, szabályokat találunk, de a kivételeket is prezentálja az Angol nyelvtan. A szerkesztő ráadásul gyakorlómondatokkal egészíti ki a témaköröket. Ha bizonytalanok vagyunk egy-egy igeidőben vagy névmásban, elő a mobiltelefonnal, most gyorsan választ kaphatunk a kérdéseinkre. Már régen túl vagyunk a nyelvvizsgán? Akkor felkészülés helyett használjuk fel a tudásunk szinten tartásához. Telepítsük a mobilra, így mindig nálunk lesz – bármikor hasznát vehetjük. Az Angol nyelvtan okos, nézzük csak meg, mennyi mindent tud!

Tovább az Android letöltés oldalra.