Amazon Shopping app letöltés | Amazon webshop telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Amazon Shopping

amazon-shopping Az Amazon Shopping ingyenesen telepíthető app amely eljuttatja hozzánk a legjobb terméket és a legjobb ajánlatot, mindegy, hogy a világ melyik szegletében élünk. A népszerű webshop tehát egyetlen alkalmazással elérhetővé teszi a sok-sok millió terméket az Android-készülékek számára. Regisztráljunk, böngésszünk, mentsünk el kedvenceket, válasszunk magunknak érdeklődési területet. Az Amazon Shopping rendkívül kényelmes, hiszen az otthonunkat sem kell elhagynunk a bevásárláshoz.

Gyártó: Amazon Mobile LLC
Megnevezés: Amazon Shopping
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 209
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Amazon Shopping?

Az Amazon.com sokáig csak a könyvrajongók között hódított, az internetes könyváruház a világ minden részén pontosan és megbízhatóan szolgálta ki az ügyfeleket. Mindez megmaradt, azonban időközben CD-vel, DVD-vel, majd pedig elektronikai eszközökkel bővül a kínálat. Ma már ételt is vásárolhatunk a népszerű webshopból. A felduzzadt választéktól mégsem kell fejvesztve elmenekülnünk: igazán praktikus és hatékony kereső felületet épített ki az Amazon csapata. Az applikációval megszűri az érdeklődési körünk, és pontos paraméterekkel most még sikeresebben kutakodhatunk. A filterek szintén szűkítik a találati listát. Az Amazon Shopping app-pal nem maradunk le a nap legjobb ajánlatáról sem, sőt, figyelmeztetéseket kérhetünk az akciók lejárati idejéről is. A fotelből választhatjuk a ki tárgyat, és egy kattintással meg is vásárolhatjuk. Egyszerű és könnyen kezelhető az app, pedig elképzelhetetlenül sok terméket egyesít a felületén!

Amazon Shopping használata

A világ egyik legnagyobb webáruházában böngészhetünk, ha az Amazon Shopping alkalmazást telepítjük az okostelefonunkra. A letöltés után egyből az app felületén találhatjuk magunkat. A fejlesztők igyekeztek már az első lépéssel megszűrni a csatlakozók érdeklődési körét. Kiválaszthatjuk azt, milyen ajánlatokat részesítsen előnyben számunkra az Amazon Shopping. A keresést tovább szűkíthetjük különféle beállításokkal. Valószínűleg óriási találati listát kapunk a kávéfőző, csónak vagy szoknya kifejezésekre, ezért érdemes egyéb paramétereket is rögzíteni.

amazon-shopping-1
amazon-shopping-2

Az Amazon Shopping app egyedülálló, akár jókívánság kártyákat is továbbíthatunk vele barátainknak. Az érdekességek mellett azonban a részletes termékleírások teszik különlegessé ezt a webshopot. Értékelések, szavazások, kommentek tükrözik vissza a tapasztalatokat, a főszöveg pedig részletesen tájékoztat a tulajdonságokról, jellemzőkről. Ha pedig ezen túlmenően is segítséget kérnénk, keressük bizalommal az Ügyfélszolgálatot! Az Amazon Shopping app piacvezető a vásárlási alkalmazások piacán, csatlakozzunk mi is az elégedett ügyfelekhez!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.