Amazon Kindle alkalmazás letöltés | Amazon Kindle ebook olvasó

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

jó hogy már van lehetőségem kipróbálni a Windows defender-t az xp-men:D.Szerintem egész jó+ védelemnek megfelel,nem zabál sok memoárit,megfér más biztonsági szoftverek mellet...könnyen kezelhető,gyors,jó kis progi Download: Windows Defender 1.1.1593

Amazon Kindle

amazon-kindle Az Amazon Kindle könyvolvasó ingyenesen letölthető már az Android-készülékekre is, így a klasszikus irodalom és a legújabb fantasy, sci-fi művek egy karnyújtásnyira kerülnek tőlünk. Elég csak előkapnunk az okostelefont vagy táblagépet, ez a roppant népszerű app lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor folytathassuk az olvasást, esetleg egy újabb népszerű darabnak fussunk neki. A Büszkeség és balítélet mellett számos klasszikust és még több ingyenes alkotást tölthetünk le az okostelefonra, hogy azután az app-pal személyre szabhassuk az olvasó felületet.

Gyártó: Amazon Mobile LLC
Megnevezés: Amazon Kindle
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 576
Kategória: Szórakozás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (2 szavazat)

Mi az Amazon Kindle?

Hosszasan várakozunk a postán, vonatra szálltunk, tolódik a találkozunk? Az Amazon Kindle nemcsak kitölti az időnket, de a betűk szerelmeseinek igazi ajándék, hiszen sehol sem kell megválniuk a kedvenc könyvüktől. Az ingyenes Amzon Kindle alkalmazással a legújabb kedvenceket is a kezünkben tarthatjuk. Az egyszerűen kezelhető felülettel most az egész világ könyvtárrá változik, és még csak ki sem kell lépnünk a szobánkból. Keressünk, böngésszünk akár műfaj szerint: a romantikus, humoros, sci-fi, történelmi regény rajongói mind-mind megtalálják nekik íródott darabokat. Az Amazon Kindle app azt is lehetővé teszi, hogy gyorsan és megbízható módon vásároljunk e-könyveket. A művek adatlapjai alapos tájékoztatást adnak a rövid tartalomról, elolvashatjuk a legtalálóbb felhasználói hozzászólásokat, valamint az Amazon Kindle minden könyvről részletes értékelést mutat. A hatalmas adatbázis olvasás közben a Wikipédiával és Google-lel is szinkronizálható, így roppant gyorsan kereshetünk rá új információkra.

Amazon Kindle használata

Az Amazone Kindle app nemcsak eljuttatja hozzánk a kedvenc irodalmunk, de pontosan olyan felületet alakíthatunk ki az olvasáshoz, amilyenre vágyunk. A letöltést követően már néhány lépésben elvégezhető a regisztráció, a keresőt pedig a bal felső sarok gyorsmenüjéből tudjuk előhozni. A részletes és információ gazdag adatlapok nagy segítséget nyújtanak böngészéskor a következő mű kiválasztásához. Egy mozdulattal lementhetjük az ingyenes könyveket, és kedvencként is megjelölhetjük. Az alkalmazás a saját listázott könyveinket egy helyre gyűjti, nem kell aggódnunk, hogy később szem elől veszítjük. Az Amazon Kindle mindig megjegyzi az aktuális oldalszámainkat, így újraindításkor a megfelelő helyen folytathatjuk.

amazon-kindle-1
amazon-kindle-2

A világosabb felületeket kedveljük, vagy a szellősebb betűelrendezést? Bármikor megváltoztathatjuk az Amazon Kindle alkalmazással a könyv olvasási beállításait. Alakítsunk a betűszínen, vagy akár tegyük át szépia-küllemre az e-book-ot, így a klasszikus, nyomtatott könyv érzetét is megidézhetjük vele. Most sok praktikus beállítás teszi még egyszerűbbé és kényelmessé az olvasást! Az Android-készüléket egyéb eszközökkel is szinkronizálhatjuk, hogy még mobilabbá váljon az olvasás. Ha belekezdünk egy regénybe az otthoni személyi számítógépünkön, folytathatjuk azt utazás közben is, a táblagépen böngészve!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.