AliExpress Shopping app letöltés | AliExpress online webáruház

 
Ingyenes programok információs portálja

AliExpress Shopping

aliexpress Az AliExpress Shopping alkalmazás a világ egyik legnagyobb online áruházát nyitja meg előttünk. Töltsük le ingyenesen a táblagépekre, vagy okostelefonokra, és keressük ki a többmilliós kínálatból a megfelelő terméket. Különösen kedvező árakon juthatunk hozzá a kínai kereskedők áruihoz, továbbá az óriási leárazások is gyakoriak. Mobillal vásárolni több mint kényelem kérdése, hiszen lehetőségünk van összehasonlítani ugyanazokat az árucikkeket, hogy végül tényleg azt mondhassuk, a világ legjobb ajánlatát találtuk meg!

Gyártó: Alibaba.com Hong Kong Limited
Megnevezés: AliExpress Shopping
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 535
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (2 szavazat)

Mi az AliExpress Shopping?

Kína helyet kért magának az online áruház piacon, az AliExpress app-pal közvetlenül az ország kereskedőitől vásárolhatunk – a kedvezmények gyakran fölényesen lekörözik a bolti árakat. Sok esetben nem lehetséges, hogy csupán 1 darab termékre kössük meg az üzletet. Olyankor vagy segítségül hívjuk a kereső beállításokat, és ezt figyelembe véve szűrjük meg a találatokat, vagy pedig átutaljuk az 5-10 darabból álló csomag vételárát. Érdemes figyelmesen átolvasni az árucikkek adatlapját, az alkalmazás részletes leírásokat társít mindegyikhez. A pontozás és a szavakkal történő értékelés jól egészíti ki a részleges információinkat, így nagyobb valószínűséggel kerüljük el a rossz döntéseket. A fejlesztők gondoskodtak arról is, hogy gyorsan rátaláljunk az épp akciós tárgyakra, valamint nyomon követhessük a postázott terméket útvonalát is. Az alkalmazás felülete keresőbarát, a kulcsszavak találati listáját pedig tovább pontosíthatjuk, ha újabb feltételeket határozunk meg. Ajánljuk barátainknak is a termékeket: a közösségi felületek segítségével bármikor tudathatjuk velük a legkedvezőbb ajánlatokat és az izgalmas újdonságokat.

AliExpress Shopping használata

Az AliExpress Shopping alkalmazás ingyenesen biztosítja azt, hogy egy piacvezető webáruház felületén böngésszünk, keressünk és vásároljunk. A kifizetéshez mindenképp szükségünk lesz egy felhasználói regisztrációra. Mindezt elvégezhetjük a Facebook-belépőnkkel is, a bizalmatlanabbak az e-mail alapú csatlakozást is használhatják. Itt több mint 100 millió termék áll rendelkezésünkre. Ha céltudatosan érkezünk, kezdjünk a keresőbe írt kifejezéssel (az app angol nyelven fogadja el a megnevezéseket).

aliexpress-1
aliexpress-2

Viszont böngészéshez, nézelődéshez bal oldalt találjuk meg a kategóriákat. A részletes felosztás segít eligazodni az óriási kínálatban. A termékek adatlapját szintén érdemes megnyitni. Az árucikk nevén túl megtaláljuk a pontos árát, a szállítás módját. Az AliExpress app ezt pontszámokkal is kiegészíti, valamint a rendkívül sokszínű felületen szöveges értékeléseket is találunk. Ha szeretnénk, azonnal megvásárolhatjuk a kiszemelt tárgyat, de lehetőségünk van arra is, kedvencként elmentsük, vagy közösségi felületeken megosszuk a barátainkkal. A vásárlók bizalmát a szállítás folyamata jelentősen befolyásolja, ezért lényeges, hogy az app segítségével lépésről lépésre nyomon követhetjük az áru érkezését, az elindulástól a megérkezésig!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.