Alarm Clock Plus apk letöltés | Alarm Clock Plus widget android, iphone

 
Ingyenes programok információs portálja

Alarm Clock Plus

alarm-clock-plus Az Alarm Clock Plus olyan sokoldalú ébresztőóra alkalmazás, amit ingyen elérhet bárki Android vagy iPhone készülékkel. Nincs hatékonyabb (és bosszantóbb), mint matekpéldára ébredni? Az Alarm Clock Plus mobil ébresztővel akár feladvány is készíthető, hogy csak a sikeres megoldást követően kapcsoljon ki a csengő. Remekül szemlélteti ez a kreatív ötlet, milyen multifunkcionális beállításokat tartalmaz az applikáció. A megválasztható háttérképen túl számos módon és szinte végtelen alkalommal rögzíthető az ébresztés időpontja.

Gyártó: Binary Tactics, LLC.
Megnevezés: Alarm Clock Plus
Frissítés:
2019.11.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 697
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.17 (3 szavazat)

Mi az Alarm Clock Plus?

Az Alarm Clock Plus az ébresztőórán túl a mobil további időkijelzéseit is kezeli. Megválasztható az időpont kiírásának betűtípusa, színe, ugyanígy a képernyővédőn elhelyezett óra paraméterei is. Megtudjuk, mennyi az idő, ám ezentúl a dátum, hőmérséklet és a pillanatnyi időjárás is azonnal látható. Valamint százalékban kifejezve mutatja meg a telefon akkutöltöttségét az app. A legapróbb részletekig kidolgozható ennek az ingyenes ébresztőnek a látványvilága. Az Alarm Clock Plus alkalmazásban bármilyen zenei fájl beállítható ébresztőként, a kakashangon túl akár a világ legjobb countryjával is kiugraszthatjuk magunkat az ágyból. Igény szerint szabályozható az is, hányszor ismétlődjön az ébresztő dallam. Illetve kifejezetten reggeli-barát a halkan kezdődő, majd folyamatosan felerősödő hang! Többféle módon állítható le az ébresztő, akár telefonrázással is véget lehet vetni a zenének - vagy, ha ismerjük a szokásainkat, biztonsági okokból újraébresztőt is kapcsolhatunk. Valamint az ébresztőóra képes külön kezelni a hétköznapokat és hétvégéket, automatikusan igazodva a munkahelyünkhöz.

Alarm Clock Plus használata

Az ingyenes letöltést követően már indíthatjuk is az applikációt. Először az idő kijelző felülettel találkozunk, amelyet az ébresztő funkciók beállításánál szintén testre szabhatunk. Az ébresztő órát úgyis elérhetjük, ha az órakijelzőt megérintjük. Néhány időpont már alapvetően szerepel a listán. Amennyiben bármelyik is megfelel, elég egy mozdulat, és azonnal testre szabható. További ébresztők rögzíthetők a jobb alsó sarokban található beállításoknál - munkahelyünk ritmusához szabhatóak a lehetőségek, mivel az ébresztés alkalmazás napok szerint is beállítható.

alarm-clock-plus-1
alarm-clock-plus-2

Ami az előnye, az akár a hátránya is lehetne az Alarm Clock Plusnak: olyan sokoldalú, hogy szinte el lehet veszni benne. Tőlünk függ, hogy 5 másodpercig, vagy 20 percig hallgatjuk az ébresztő zenét. A Szundit akár tízszer is kérhetjük az apptól, hogy biztos ne aludjunk el. Több widget is elhelyezhető a telefonon az applikációval, ha letöltéskor nem az SD-kártyára mentünk. Ha valóban elvetemülten kell küzdeni a reggeli felkeléssel, vagy szeretünk már kihívásra ébredni, a matematikai feladvány remek ötlet. Csak akkor hallgat el a mobil, ha helyes megfejtés érkezik a kijelzőn látható egyenletre. Sőt, több helyesen megoldandó feladványt is kérhetünk magunknak. Az ébresztő alkalmazásnak köszönhetően óránként jelentést kaphatunk az időről és az aktuális időjárásról. Az információkat emberi hang mondja fel. De, ha akarjuk, akár a Big Ben harangjai is jelezhetnek minden órában - mint a régi idők kakukkos órái.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.