Airbnb app letöltés Magyarország | Airbnb szállás foglalás

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Airbnb

airbnb Az Airbnb olyan ingyenes és kreatív szállásfoglaló alkalmazás, melyet az utazás szerelmeseinek hoztak létre, bárki könnyedén használhatja Android vagy iPhonon telefonon keresztül. Néhány egyszerű mozdulattal is megtalálható a tökéletes szállás! A legérdekesebb helyekre kalauzol el ez ingyenes szállásfoglaló alkalmazás, amely már magyar nyelven is elérhető. Mindenki személyre szabottan megtalálhatja azt a szobát, házat, vagy akár egy függőágynyi részt, amely felejthetetlenné teheti egy-egy utazás nyugodtabb pillanatait.

Gyártó: AirBnb Inc.
Megnevezés: Airbnb
Frissítés:
2019.04.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 083
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Airbnb?

A szállásfoglalás alkalmazás megőrizte az Airbnb internetes változatának fontos jellemzőjét: telefonon keresztül is biztonságos fizetéssel érhetők el a lehetőségek. Ez jó hír a nethez szokott felhasználóknak, ugyanakkor biztató azoknak is, akik most ismerkednek ezzel a sokoldalú és számos országot összefogó app-pal. A szálláslehetőségek listázásán túl, valamint az útiterv-összeállító funkció mellett kommunikációs felületként is tökéletesen működik az Airbnb, látatlanban akár mások idegenvezetői vagy jótevői is lehetünk. Ugyanis azokat a helyeket, amelyekbe beleszerettünk, mentés után meg is oszthatjuk, így népszerűsítve csodás városokat, épületeket! Sokan a megbízható információkra építik nyaralásuk, kirándulásuk, így számukra megnyugtatóak lehetnek a visszajelzések. Ám az utolsó pillanatok emberei is megtalálják számításuk, akár a célpont felé tartva is könnyedén rá lehet bukkanni egy tökéletes szállásra. Az Airbnb-n keresztül pedig közvetlen kapcsolat létesíthető minden szállásadóval, így gördülékenyen egyeztethetőek az információk, gyorsan megválaszolhatóak a felmerülő kérdések. Több mint 600 ezer regisztrált hely böngészhető, így akár szállásadóként, akár szálláskeresőként kiváló felület az Airbnb. Az ingyenes applikációval elkészíthető saját útiterv pedig bárhonnan nyomon követhető. Ilyen mobilis alkalmazással kihívás lépést tartani!

Airbnb használata

Házigazdaként problémamentesen és egyszerűen kezelhetőek a feladott hirdetések. A potenciális vendégek pedig megismerhetőek még a döntés előtt, emiatt is nagyon kedvelt ez a telefonos szállásfoglalás app. Könnyen frissíthető naptár és áttekinthető foglalás-rendszer, valamint számos tanács segíti a házigazdákat, hogyan legyenek ők a legjobb vendégfogadók! Az Airbnb több egy utazástervező és szállásfoglaló alkalmazásnál, lélegzetelállító helyek és szívélyes vendégfogadó jó hírét viszik messze! A letöltést követően azonnal kitárul a világ az utazás szerelmeseinek. Az információk városonként szervezve futnak az alkalmazáson. Például, ha Fukuokába utaznánk, a japán város lehetőségeit egy helyen találhatjuk összegyűjtve. Az adatlapok segítenek dönteni.

airbnb-1
airbnb-2

A szálláshelyeket térkép rögzíti, mi magunk adhatjuk meg, mekkora körzetben kívánunk helyet találni. Az árak mellett a visszajelzésekből is azonnal tájékozódhatunk, melyik házigazdára essen a választásunk. Érdemes közvetlen kapcsolatba lépni a szállásadóval, ha szimpatikus a lehetőség, mert megeshet, apró figyelmetlenségből már foglalt a szállás. Ha mi magunk lennénk a vendégfogadók, fontos az adatok frissítés mellett arra is figyelni, hogy a minden érdeklődőnek válaszoljunk, függetlenül attól, akár igenlő, akár elutasító a döntésünk. Ugyanis az Airbnb-nek az információgazdagság mellett a másik fő jellemzője, hogy segíti a bizalomépítést. A telefonos szállásfoglalás lehetőségei annyira széleskörűek, hogy minél több paramétert állítunk be az alkalmazáson, annál biztosabb a tetsző találati lista (az érkezési dátum, illetve távozás alapinformáció). A szállások döntő többségéről képet is közöl az applikáció, a korábbi vendégek véleményei mellett egy általános értékelést is nyújt a helyről. Ha pedig személyes kedvenceinket szeretnénk listázni, a Wish List opció alatt tehetjük meg. Az albumokba mentett képek megoszthatók, így az ismerősök is láthatják, melyik színes szeletét ismertük meg a világnak Airbnb felhasználóként.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.