Agar.io apk letöltés | Agario akció játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Agar.io

agario Az Agar.io ingyenes játék apphoz villámgyors ügyességre lesz szükségünk. Már androidos és iPhone készülékkel is hozzáférhetünk az online sejtzabálós programhoz, ahol a felhasználóknak egymással kell csatát vívniuk. A színes pöttyök harcából az kerülhet ki győztesen, aki gyorsabban mozog az applikáció felületén – vagy pedig már sikerült hatalmasra növelnie saját méretét. A színes kavalkádban új játékosként könnyen prédává válunk, ám, ha belejövünk, le sem tesszük majd. Mobilon most bárhova magunkkal vihetjük!

Gyártó: Miniclip.com
Megnevezés: Agar.io
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 078
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Agar.io?

Valóban jó a koncentrációnk? Próbáljuk ki ezzel az ingyenes játékkal, amely egyre nagyobb körben hódít. Olyan egyszerű a látványvilága, hogy így még izgalmasabb a kérdés, miért is szeretjük ennyire az Agar.io alkalmazást? Mert bárki nyerhet, aki a pöttyrengetegben ügyesen navigál az ujjával. Mozgást közben minél több hozzánk hasonló sejtet kell érintéssel összegyűjtenünk – de úgy, hogy a nagyobb és falánkabb felhasználók támadása elől kihátrálhassunk. Mi is könnyen elfogyaszthatjuk az új és tapasztalatlan játékosokat, ha már elég méretesre híztuk magunkat, vagyis megfelelő számú pontot gyűjtöttünk össze a jó koordinációs képességünkkel. A kreatív fejlesztők egy nagyon szórakoztató játékot alkottak meg, amit a felhasználók éltetnek tovább. A monitoron megjelenő összes mozgó sejt ugyanis mind egy-egy játékost takar. Színesítsük meg a napunkat, mozogjunk egyet „az életünkért”!

Agar.io app használata

Mutassuk meg a többi Agar.io felhasználónak, milyen gyorsan és ügyesen lépünk el a támadásuk elől. Ez a játék nem igényel semmilyen előismeretet vagy felkészülést, telepítsük az okostelefonunkra, és máris beléphetünk a sejtek univerzumába. A program regisztráció-köteles, ezt legkönnyebben a Facebook- vagy a Google+-belépőnkkel tehetjük meg. Különféle variációban léphetünk pályára, azonban minden terepen a legkisebb méretű pöttyként kell megbirkóznunk a kezdeti nehézségekkel. Ez az ingyenes app izgalmas kihívást nyújt bármikor.

agario-1 agario-2

Indítsuk el a játékot, és lendüljünk be, egyébként bennünket falnak fel a gyakorlott és nagyra nőtt felhasználók. Amikor már méretesre dagadunk a felzabált sejteknek köszönhetően, személyre szabhatjuk az alkalmazás segítségével a profilunk. Adjunk neki arcot a saját ízlésünk szerint szerint, vegyük a figurát viccesre vagy komolyra, mindenképp jegyezzenek meg bennünket a játéktársak. Az Agar.io ugyanis állandó rivalizálás, ahol minden felhasználó a saját sejtjének az életéért harcol. Játsszunk gyakran, mert a méretünk megnövekedése újabb kihívásokat hozhat a játékban. A baráti társaságoknak egyelőre még várniuk kell arra, hogy közösen szállhassanak ringben megmérkőzni, csoportok számára, sajnos még nem megvalósítható ez a népszerű játék.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.