Agar.io apk letöltés | Agario akció játék telefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Agar.io

agario Az Agar.io ingyenes játék apphoz villámgyors ügyességre lesz szükségünk. Már androidos és iPhone készülékkel is hozzáférhetünk az online sejtzabálós programhoz, ahol a felhasználóknak egymással kell csatát vívniuk. A színes pöttyök harcából az kerülhet ki győztesen, aki gyorsabban mozog az applikáció felületén – vagy pedig már sikerült hatalmasra növelnie saját méretét. A színes kavalkádban új játékosként könnyen prédává válunk, ám, ha belejövünk, le sem tesszük majd. Mobilon most bárhova magunkkal vihetjük!

Gyártó: Miniclip.com
Megnevezés: Agar.io
Frissítés:
2019.06.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 930
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Agar.io?

Valóban jó a koncentrációnk? Próbáljuk ki ezzel az ingyenes játékkal, amely egyre nagyobb körben hódít. Olyan egyszerű a látványvilága, hogy így még izgalmasabb a kérdés, miért is szeretjük ennyire az Agar.io alkalmazást? Mert bárki nyerhet, aki a pöttyrengetegben ügyesen navigál az ujjával. Mozgást közben minél több hozzánk hasonló sejtet kell érintéssel összegyűjtenünk – de úgy, hogy a nagyobb és falánkabb felhasználók támadása elől kihátrálhassunk. Mi is könnyen elfogyaszthatjuk az új és tapasztalatlan játékosokat, ha már elég méretesre híztuk magunkat, vagyis megfelelő számú pontot gyűjtöttünk össze a jó koordinációs képességünkkel. A kreatív fejlesztők egy nagyon szórakoztató játékot alkottak meg, amit a felhasználók éltetnek tovább. A monitoron megjelenő összes mozgó sejt ugyanis mind egy-egy játékost takar. Színesítsük meg a napunkat, mozogjunk egyet „az életünkért”!

Agar.io app használata

Mutassuk meg a többi Agar.io felhasználónak, milyen gyorsan és ügyesen lépünk el a támadásuk elől. Ez a játék nem igényel semmilyen előismeretet vagy felkészülést, telepítsük az okostelefonunkra, és máris beléphetünk a sejtek univerzumába. A program regisztráció-köteles, ezt legkönnyebben a Facebook- vagy a Google+-belépőnkkel tehetjük meg. Különféle variációban léphetünk pályára, azonban minden terepen a legkisebb méretű pöttyként kell megbirkóznunk a kezdeti nehézségekkel. Ez az ingyenes app izgalmas kihívást nyújt bármikor.

agario-1 agario-2

Indítsuk el a játékot, és lendüljünk be, egyébként bennünket falnak fel a gyakorlott és nagyra nőtt felhasználók. Amikor már méretesre dagadunk a felzabált sejteknek köszönhetően, személyre szabhatjuk az alkalmazás segítségével a profilunk. Adjunk neki arcot a saját ízlésünk szerint szerint, vegyük a figurát viccesre vagy komolyra, mindenképp jegyezzenek meg bennünket a játéktársak. Az Agar.io ugyanis állandó rivalizálás, ahol minden felhasználó a saját sejtjének az életéért harcol. Játsszunk gyakran, mert a méretünk megnövekedése újabb kihívásokat hozhat a játékban. A baráti társaságoknak egyelőre még várniuk kell arra, hogy közösen szállhassanak ringben megmérkőzni, csoportok számára, sajnos még nem megvalósítható ez a népszerű játék.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.