About you alkalmazás letöltés | About you online vásárlás okostelefonra

 
Ingyenes programok információs portálja

About you

aboutyou

Az About you ingyenes app az online ruhavásárlás újdonsága, androidos mobillal és iPhone-készülékkel már magyar nyelven is elérhető. A legújabb trendek, a legvagányabb divatikonok és a legmegbízhatóbb ruhamárkák most mind egy helyre kerültek. Az alkalmazás hatalmas kínálattal, csodálatos fotóillusztrációval és felhasználóbarát felülettel segíti a vásárlást. Ráadásul a felhasználókat folyamatos kuponmeglepetések és promóciók várják, amelyek az ABOUT YOU letöltése után már láthatóak is!

Gyártó: About You GmbH
Megnevezés: About you
Frissítés:
2020.02.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
965
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi az About you?

több egy online vásárlás applikációnál: inspirál, hogy valóban stílusos és egyedi öltözködéssel lépjünk ki otthonról. Biztos nem maradunk le a pörgő divat újdonságairól, ha a felületen nyomon követjük kedvenc márkáinkat, vagány modelljeinket és a stílusdiktátorokat. A legfrissebb trendekből választhatjuk ki cipőnket, pólónkat vagy épp táskánkat, majd a rendeléssel sem kell bajlódnunk. Az ingyenes kiszállítás mellett visszaküldeni is díjmentesen tudjuk a mégsem ránk szabott darabot. Könnyű és gyors az ABOUT YOU applikációval feltölteni a ruhásszekrényünket! Valamint a lenyűgöző felületen saját kívánságlistát is létrehozhatunk, a már ismerős szív ikonnal egy helyre gyűjthetjük a kedvenceinket. Alkalmi ruha vagy éppen sportos öltözet – ezzel az appal mindig naprakészen tarthatjuk a stílusunkat, a világ élvonalából hozza el a legszebb ruhadarabokat!

About you app használata

Az ABOUT YOU ingyenes appot már több millióan használják világszerte. Telepítsük gyorsan és könnyedén a mobilunkra, és meglepődünk majd, milyen okos, mégis milyen kevés helyet foglal el! Szinte semmit sem kell tennünk, a főoldalon máris böngészhetjük a legújabb trendeket, lapozhatjuk a divatvilág újdonságait. Nemcsak tartalmában, küllemében is profi az ABOUT YOU: szép dizájn, csodálatos ruhafotók! Már mobillal a kezünkben is elámulhatunk egy-egy ruhán, még csak a kezünkbe sem kell vennünk.

aboutyou-1
aboutyou-2

Pörgessük át a márkakülönlegességeket, nézelődjünk a cipők között. A darabok adatlapjáról egy mozdulattal meg is rendelhetjük a kedvencünket, ügyesen és gyorsan navigál az ABOUT YOU. A megszokott módon gyermek-, női- és férfitermékeket is böngészhetünk, azonban a felület lehetőséget nyújt arra is, hogy divatházak kollekcióiból "nyúljunk le" magunknak egy pompás darabot. Az applikáció promóciókat és kuponokat kínál, amelyeket letöltés után automatikusan megkapunk. Az online ruhavásárlás már régen volt ilyen élvezetes és egyszerű.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.