7 perc edzés app letöltés | 7perc edzés személyi trainer mobilra

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

7 perc edzés

7perc-edzes A 7 perc edzés alkalmazással most maximális eredményt érhetünk el minimális időbefektetéssel. Töltsük le az okostelefonunkra vagy a táblagépünkre ezt az app-ot, és bárhol, akár már az irodánkban is biztosíthatjuk maguknak a kötelező napi mozgást. A szakszerűen összeállított feladatsorok karban tartják a testünket, segítenek a formás has- és fenékizom kialakításában. Mindössze néhány percet adjunk naponta magunknak, és a 12 gyakorlatos mozdulatsorból egy igazi fitnesz segédedző válik.

Gyártó: Simple Design Ltd.
Megnevezés: 7 perc edzés
Frissítés:
2019.08.01.
Operációs rendszer:
Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 968
Kategória: Egészség, fitnesz, életstílus
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (1 szavazat)

Mi a 7 perc edzés?

Legyen a napunk fénypontja ez a roppan rövid, ám mégis hatékony testmozgás! A 7 perc edzés app-pal most ingyenesek azok a feladatsorok, amelyek jó megoldást jelentenek izmaink karbantartására akkor is, ha nincs időnk kimozdulni, vagy aerobik órát látogatni. A Google Fitnesz fejlesztése a klasszikus gyakorlatokon túl hasizom-, fenék-, és lábedzést is kínál, továbbá minden tréningről pontos leírást találunk a felületen, így a kezdők is bátran letölthetik ezt a praktikus app-ot! A mozdulatok instrukcióit nemcsak videón követhetjük, már hangos tájékoztatást is kérhetünk a programtól, ha úgy kényelmesebb a számunkra. A 7 perc edzés app akár minden nap emlékeztethet bennünket a kötelező feladatsorokra, hogy biztosan ne maradjon el a nagy rohanásban. Visszanézhetjük a korábbi teljesítményeinket, az újabb látványos eredményeket pedig posztokkal tudathatjuk az ismerősökkel facebookon és twitteren keresztül! A 7 perc edzés alkalmazással egy igazi fitnesz segéd edzőt veszünk magunk mellé. Rendszeresség és kitartás – ez a 7 perc edzés alkalmazás mottója, amellyel sokat tehetünk a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen is! Az edzés hangos instrukciói elérhetőek magyar nyelven is.

7 perc edzés használata

A kezdőknek és a tapasztaltabbaknak is érdemes kézbe venni a 7 perc edzés alkalmazást. A részletes leírásokat és szemléltető rajzokat tartalmazó felület könnyen átlátható, ugyanakkor az edzés hossza kényelmesen beilleszthető a napi rutinba is. Az ingyenes letöltést követően érdemes átolvasni a kijelzőn megjelenő tréningek leírását. Az gyakorlatok és a szünetek idejét az alkalmazás nyomon követi, ezért nincs szükségünk külön mérőeszközre sem. Minden másodpercet számon tart a 7 perc edzés app, így csak hallgatnunk kell az instrukciókat, és elvégezni a lábra, combra, fenékre, karra, vagy hátra vonatkozó felhívásokat.

7perc-edzes-1
7perc-edzes-2

Az alkalmazás testre szabásával sokkal komfortosabbá tehetjük a tréninget is. Iktassunk be hosszabb szüneteket, rövidítsük vagy nyújtsuk meg az edzés időtartamát, vagy akár szinkronizáljuk a tréningek naplózását a Google Fitnesz felületünkkel. Az elmentett gyakorlatokat visszalapozhatjuk, sőt, a 7 perc edzés alkalmazás pontosan nyomon követi fejlődésünket is. Így később mi magunk emelhetjük a tétet újabb feladatokkal, erősebb tempóval, vagy hosszabb edzéssel! Vigyük magunkkal bárhova ezt a népszerű testmozgás app-ot az Android-készülékünkön!

Tovább az android letöltés oldalra.