4 Pics 1 Word app letöltés | 4 Pics 1 Word szójáték mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

4 Pics 1 Word

4pics1word A 4 Pics 1 Word játék már magyar nyelven is elérhető szójáték applikáció. A játékban 4 kép alapján ki kell találnunk, mire gondolt a készítő. Ez néha nagyon könnyen megy, néha pedig alaposan meg kell mozgatnunk az agytekervényeinket. Társasjátéknak is kiváló, de akár egyedül is játszhatunk vele unalmas perceinkben; akár a buszon, a metrón vagy a vonaton ülve is elővehetjük és csiszolhatjuk kicsit a logikánkat. Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánlott szórakozás. A 4 Kép 1 Szó játék roppant egyszerű és nagyszerű alkalmazás.

Gyártó: LOTUM GmbH
Megnevezés: 4 Pics 1 Word
Frissítés:
2019.03.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 492
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a 4 Pics 1 Word?

A 4 Kép 1 Szó az egyik legjobb agytorna, amivel a telefonos alkalmazások között találkoztunk. A feladványok sokszor viccesek, néha történelmi, máskor kulturális ismeretet követelnek meg, de mindenképpen elmondható, hogy bárki számára kellemes perceket okozhatnak. A játékmenet sok-sok szintből áll, így juthatunk el az egészen könnyű feladványoktól az igazi fejtörőkig. Ha sikerült teljesítenünk a szinthez tartozó elvárt minimumot, akkor egy szinttel magasabbra léphetünk. A feladványok változatosságának köszönhetően sok-sok kellemes percet okozhat a játék, egészen biztosan nem válik unalmassá az első három kör után.

4 Pics 1 Word használata

A 4 Kép 1 Szó ingyenesen letölthető, Android és iPhone készülékeken is futtatható mobilalkalmazás. A legnagyobb vonzereje számunkra abban rejlik, hogy magyar nyelven is használható, így nyelvtudástól függetlenül bárkinek hozzáférhető. A játék menete roppant egyszerű. Szinteket kell teljesítenünk, ahol az elvárt minimumnak megfelelő százalékos arányt kell elérnünk a helyes válaszok tekintetében.

4pics1word-1
4pics1word-2

Egyes feladatok kifoghatnak rajtunk, de ilyenkor sincs semmi gond, hiszen kérhetünk segítséget. Összesen három szabadon felhasználó segítség áll rendelkezésre, illetve újabb ötre tehetünk szert egy Facebook like megnyomásával. A játék adatbázisa folyamatos fejlesztésen ment keresztül, egyre több feladat került be a játékba, ennek köszönhetően mindig új és új feladványokkal találkozhatunk ismétlődés nélkül. A felhasználói vélemények gyakorlatilag kivétel nélkül pozitívak, emiatt bátran ajánljuk a kipróbálását. Sok kellemes pillanatot szerezhetünk általa magunknak és barátainknak.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.