4 Pics 1 Word app letöltés | 4 Pics 1 Word szójáték mobilon

 
Ingyenes programok információs portálja

4 Pics 1 Word

4pics1word A 4 Pics 1 Word játék már magyar nyelven is elérhető szójáték applikáció. A játékban 4 kép alapján ki kell találnunk, mire gondolt a készítő. Ez néha nagyon könnyen megy, néha pedig alaposan meg kell mozgatnunk az agytekervényeinket. Társasjátéknak is kiváló, de akár egyedül is játszhatunk vele unalmas perceinkben; akár a buszon, a metrón vagy a vonaton ülve is elővehetjük és csiszolhatjuk kicsit a logikánkat. Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánlott szórakozás. A 4 Kép 1 Szó játék roppant egyszerű és nagyszerű alkalmazás.

Gyártó: LOTUM GmbH
Megnevezés: 4 Pics 1 Word
Frissítés:
2020.07.01.
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 993
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a 4 Pics 1 Word?

A 4 Kép 1 Szó az egyik legjobb agytorna, amivel a telefonos alkalmazások között találkoztunk. A feladványok sokszor viccesek, néha történelmi, máskor kulturális ismeretet követelnek meg, de mindenképpen elmondható, hogy bárki számára kellemes perceket okozhatnak. A játékmenet sok-sok szintből áll, így juthatunk el az egészen könnyű feladványoktól az igazi fejtörőkig. Ha sikerült teljesítenünk a szinthez tartozó elvárt minimumot, akkor egy szinttel magasabbra léphetünk. A feladványok változatosságának köszönhetően sok-sok kellemes percet okozhat a játék, egészen biztosan nem válik unalmassá az első három kör után.

4 Pics 1 Word használata

A 4 Kép 1 Szó ingyenesen letölthető, Android és iPhone készülékeken is futtatható mobilalkalmazás. A legnagyobb vonzereje számunkra abban rejlik, hogy magyar nyelven is használható, így nyelvtudástól függetlenül bárkinek hozzáférhető. A játék menete roppant egyszerű. Szinteket kell teljesítenünk, ahol az elvárt minimumnak megfelelő százalékos arányt kell elérnünk a helyes válaszok tekintetében.

4pics1word-1
4pics1word-2

Egyes feladatok kifoghatnak rajtunk, de ilyenkor sincs semmi gond, hiszen kérhetünk segítséget. Összesen három szabadon felhasználó segítség áll rendelkezésre, illetve újabb ötre tehetünk szert egy Facebook like megnyomásával. A játék adatbázisa folyamatos fejlesztésen ment keresztül, egyre több feladat került be a játékba, ennek köszönhetően mindig új és új feladványokkal találkozhatunk ismétlődés nélkül. A felhasználói vélemények gyakorlatilag kivétel nélkül pozitívak, emiatt bátran ajánljuk a kipróbálását. Sok kellemes pillanatot szerezhetünk általa magunknak és barátainknak.

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.