mIRC letöltés magyar | mIRC for Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

mIRC

mIRC letöltés A mIRC egy online kommunikációs alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy felhasználói írásban kommunikáljanak egymással. A felhasználók azonnali üzeneteket válthatnak egymással privát üzenetben vagy IRC szervereken található nyilvános csatornákon keresztül. Az egyik legsokoldalúbb, egyben legnépszerűbb IRC kliens, amelyet egyedi script-nyelvének köszönhet.

Gyártó: mIRC Co. Ltd.
Megnevezés: mIRC
Verzió: 7.43
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 2.16 MB
Operációs rendszer: Windows Vista / Windows XP / Windows 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 183
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a mIRC?

A mIRC egy shareware kliens, tehát ingyenesen letölthető és használható, azonban csak próbaverzióként. A program kisméretű és igen könnyen kezelhető, nem okoz nehézséget azoknak, akik egy kicsit is járatosak a csevegőszoftverek kezelésében.A szoftvernek számos felhasználási lehetősége létezik, többek között alkalmazható automatikus IC csatornakezelőként, online Multiplayer játékszerverként, DCC-, HTTP- és IRC szerverként, de akár mp3-lejéátszóként vagy weblapelemzőként is. A mIRC szoftverben akár játékokat, úgynevezett mIRC Game-eket is játszhatunk. Windows 95/98/ME/NT használata esetén a mIRC 6.35 verzióra van szükség.

mIRC használata

A script nyelvnek köszönhetően a mIRC tulajdonságai, funkciói kreatívan átalakíthatóak, bővíthetőek. Programozhatunk a segítségével egyszerű parancsokat is, de akár teljesen át is alakíthatjuk a program megjelenését. A script-ek alkalmazását egy beépített, rendkívül részletes segédlet teszi könnyebbé. A kliens alapvető funkciói is átalakíthatóak, így nem csak szövegbázisú csevegő szoftverként használható, de akár médialejátszóként, IRC botként vagy HTML-elemzőként is.

mIRC

Funkciói között szerepel az egyidejűleg több szerverhez történő csatlakozás, a CTCP SOUND támogatás, azaz le tud játszani MP3, WAV és MIDI típusú audio fájlokat, és a káros trójai programok letöltését is gátolja. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.