mIRC letöltés magyar | mIRC for Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

mIRC

mIRC letöltés A mIRC egy online kommunikációs alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy felhasználói írásban kommunikáljanak egymással. A felhasználók azonnali üzeneteket válthatnak egymással privát üzenetben vagy IRC szervereken található nyilvános csatornákon keresztül. Az egyik legsokoldalúbb, egyben legnépszerűbb IRC kliens, amelyet egyedi script-nyelvének köszönhet.

Gyártó: mIRC Co. Ltd.
Megnevezés: mIRC
Verzió: 7.43
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 2.16 MB
Operációs rendszer: Windows Vista / Windows XP / Windows 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 276
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a mIRC?

A mIRC egy shareware kliens, tehát ingyenesen letölthető és használható, azonban csak próbaverzióként. A program kisméretű és igen könnyen kezelhető, nem okoz nehézséget azoknak, akik egy kicsit is járatosak a csevegőszoftverek kezelésében.A szoftvernek számos felhasználási lehetősége létezik, többek között alkalmazható automatikus IC csatornakezelőként, online Multiplayer játékszerverként, DCC-, HTTP- és IRC szerverként, de akár mp3-lejéátszóként vagy weblapelemzőként is. A mIRC szoftverben akár játékokat, úgynevezett mIRC Game-eket is játszhatunk. Windows 95/98/ME/NT használata esetén a mIRC 6.35 verzióra van szükség.

mIRC használata

A script nyelvnek köszönhetően a mIRC tulajdonságai, funkciói kreatívan átalakíthatóak, bővíthetőek. Programozhatunk a segítségével egyszerű parancsokat is, de akár teljesen át is alakíthatjuk a program megjelenését. A script-ek alkalmazását egy beépített, rendkívül részletes segédlet teszi könnyebbé. A kliens alapvető funkciói is átalakíthatóak, így nem csak szövegbázisú csevegő szoftverként használható, de akár médialejátszóként, IRC botként vagy HTML-elemzőként is.

mIRC

Funkciói között szerepel az egyidejűleg több szerverhez történő csatlakozás, a CTCP SOUND támogatás, azaz le tud játszani MP3, WAV és MIDI típusú audio fájlokat, és a káros trójai programok letöltését is gátolja. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.