Messenger Plus live letöltés magyarul | Messenger Plus download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Messenger Plus

messenger plus A Messenger Plus! vagy MSN Plus egy a Windows Live Messenger és a Skype programokkal együtt használható program, amely különböző plusz funkciókkal bővíti azokat. Módosítható vele a Messenger és a Skype megjelenése, beállításai és viselkedése. A programhoz számos felhasználók által tervezett skin és script érhető el a hivatalos adatbázisból. A szoftver ingyenesen letölthető, cserébe azonban reklámokat jelenít meg. Jelenleg 22 nyelven érhető el, köztük magyarul is.

Gyártó: Yuna Software
Megnevezés: Messenger Plus
Verzió: 5.50.763
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 1 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 954
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (8 szavazat)

Mi a Messenger Plus?

A Messenger Plus! segítségével a felhasználók szóban és írásban kommunikálhatnak egymással az Interneten keresztül. A beszélgetés során használhatunk különféle Emotikon-okat, szóbeli kommunikáció esetén pedig létrehozhatunk konferenciabeszélgetéseket is. Természetesen lehetőségük van arra is, hogy webkamerával lépjünk kapcsolatba a másikkal, így láthatják és hallhatják is egymást neten keresztül. Ezen felül a szoftver segítségével üzenhetünk Facebook-os ismerőseinknek is. Az MSN Plus-hoz számos kiegészítő, plug-in is elérhető.

Messenger funkciók

A szoftver opciók és lehetőségek sokaságával bővíti az alap beszélgetőprogramokat. A Windows Live Messenger-ben többek között egyedi állapotfrissítéseket, automatikus válaszüzeneteket, hangulatjelző hangokat használhatunk, naplózhatjuk beszélgetéseinket, a beszélgetéseket egyetlen ablakban, füleken tekinthetjük meg, contact-jainkat pedig megjeleníthetjük az asztalon. A Skype esetében mindezeken felül flash animációkat küldhetünk, a naplófájlokat rendezhetjük és kereshetjük, effekteket adhatunk a videóbeszélgetésekhez (például szűrők, szövegek, dátum és idő), személyre szóló csengőhangokat állíthatunk be ismerőseinknek.

Messenger Plus

Emellett természetesen a Messenger Plus még számos extra szolgáltatást kínál. Az extrákon felül skinek segítségével a felhasználó felület egyedivé alakítható, de beépített kémprogram elhárító modul is található benne. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.