Windows Media Player 11 letöltés magyar | Media Player download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Sziasztok! A 2.60-as verzió letöltésénél a víruskeresőm blokkolt mindent, azzal az üzenettel, hogy le van tiltva az az oldal. Miután fölmentem a cég honlapjára, onnan simán leszedtem a 3.0.-es verziót. Download: Format Factory 2.60

Windows Media Player

mediaplayer letoltes A Windows Media Player programmal könnyedén lejátszhatjuk és kategorizálhatjuk filmjeinket, videóinkat. A média fájlok lejátszásán felül meg is oszthatjuk videótárunkat, vagy akár felmásolhatjuk hordozható Flashdrive-ra. A Windows Media Player alkalmazásban online Internetes CD tárból válogatunk, ingyenesen letölthetünk zenei albumokat illetve a legújabbakat meg is vásárolhatjuk.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Window Media Player
Verzió: 11
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 25 MB
Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2008
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
28 652
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.35 (57 szavazat)

Mi a Windows Media Player?

A Windows Media Player szoftver csak Windows operációs rendszer érhető el. Médiafájlok lejátszására alkalmas, de kategorizálhatjuk és megoszthatjuk médiáinkat a programon keresztül. A Windows op.rendszerek már régóta rendelkeznek médialejátszóval. A Windows 3.0-ba épített Media Player egy sajátos, .mmm kiterjesztésű fájltípus megnyitására volt képes. A Video for Windows 1992-től már az AVI fájlok megnyitása is képes volt majd ez tovább bővült más videó fájltípusokra. 1995-től a streaming technológia is beépült a lejátszóba. 2000-ben jelent meg a 7-es verzió, egy újragondolt, szebb külsővel. Fejlődése innentől mondható dinamikusnak, az új verziók mind funkcionalitásban és megjelenésben is sokat változtak. Windows7, Windows8 használata esetén a 12-es verzió kompatibilis.

Media Player használata

A Windows Media Player segítségével könnyedén elérhetjük és listázhatjuk a számítógépünkön lévő összes médiafájlt. A Media Könyvtár gombra kattintva böngészhetünk a zenék, filmek vagy a képek között. Ha valami mégis hiányozna, manuálisan is kereshetünk a kiválasztott mappában. Limitált módon ugyan, de konvertálhatunk is zenefájljaink közt. (wma, wav, mp3)

Windows Media player

A Windows Media Player egy nagy újítása a lejátszási listák készítése, a médiafájlok írása drag&drop funkcióval. Emellett online shop-okban böngészhetünk a programon keresztül, de néhány kattintással akár személyre is szabhatjuk a felhasználói felületet. A Windows Media Player 11 magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.