MagicDisc letöltés ingyen | MagicDisc portable download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A felvett videómat hova menti a videózás után? Kerestem már a gépen mindenhol, de nem találtam. Mit kell beállítani vagy hova menti? Előre is köszönöm a segítséget! Download: Camstudio 2.1

MagicDisc

magicdisc A MagicDisc egy ingyenes szoftver, mely CD-meghajtók és CD/DVD lemezek megírásában és kezelésében játszik fontos szerepet. Elengedhetetlen bárkinek, aki CD alapú programokkal foglalkozik. A MagicDisc megengedi használójának, hogy majdnem minden CD és DVD alapú képet használjon, anélkül, hogy CD-vagy DVD-re írná őket, azért, hogy könnyen hozzáférjen kedvenc játékaihoz, zenéihez vagy szoftverprogramjához.

Gyártó: MagicISO
Megnevezés: MagicDisc
Verzió: 2.5.0.77
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 1.29 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 090
Kategória: Cd/Dvd/Blueray / Virtuális meghajtó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.83 (3 szavazat)

Mi a MagicDisc?

A MagicDisc úgy működik, mint egy valódi CD/DVD ROM. Lehet játékokat futtatni, zenét hallgatni segítségével, és nem is akárhogyan, hiszen a hagyományos CD-DVD Romokkal ellentétben a MagicDisc a gépen lévő képeket és játékokat 200x gyorsabban futtatja. A MagicDisc egy erőteljes eszköz, mely a lehetőségek olyan egyedülálló kombinációját biztosítja használója számára, mely tökéletes segítséget nyújt neki minden alkalommal. Partnere a MagicIso, mely segítségével az Ön értékes programjai és játékai biztonságban tárolhatók CD és DVD képfájlként a merevlemezen, melyet a MagicDisc úgy használ, mintha csak eredetiek lennének.

MagicDisc használata

A programnév funkciói: A MagicDisc támogat majdnem minden CD/DVD képformátumot (Bin, IMA/IMG, CIF, NRG, VCD, VDI stb.). A MagicDisc nemcsak otthon, hanem a munkahelyen, irodában is tökéletes segítséget nyújthat szükség esetén. A programlemezek és sok más alkalmazás esetében az eredeti lemezeket kell behelyezni a számítógép meghajtójába, hogy ezek megfelelőképpen működjenek. Ez a legtöbb embert korlátozza az irodában, főként olyan esetekben, amikor ugyanabban az időben, ugyanazon szoftverhez kellene több mindenkinek hozzáférnie.

MagicDisc

A MagicDisc megoldja ezt a problémát, és minden, amire szüksége van, egy kattintással megoldhatóvá válik.