Kingsoft Office letöltés magyarul | Kingsoft Office free download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az FTP azaz FileTransferProtokol az első fájlküldési protokollok eggyike volt az USA ban a 70 es évek elején . De könyörgöm már elavult ... aki ismeri a TeamViewer-t az nem használ ilyet !! és az ráadásul ingyenes már lassan 4 éve . ez pedig nem ... Download: WinFTP Server 3.4.5

Kingsoft Office Free

kingsoft-office A Kingsoft Office Free 2013 talán a legsokoldalúbb irodai programcsomag, amely ingyenes szövegszerkesztő, táblázatkezelő és prezentáció készítővel is rendelkezik. A három program, amelyet magába foglal, lehetővé teszik az irodai feladatok egyszerű kivitelezését. A Writer hatékony szövegfeldolgozó, a Presentation multimédia prezentációk készítését engedélyezi, míg a Spreadsheet hatékonyan dolgoz fel és elemez táblázatokat. Annak ellenére, hogy ingyenes, a Kingsoft Office Free 2013 rengeteg innovatív újítással rendelkezik.

Gyártó: Zhuhai Kingsoft Office Software Co.
Megnevezés: Kingsoft Office Free 2013
Verzió: 10.1.0.5490
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 61 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 216
Kategória: Irodai szoftverek / Office
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.10 (10 szavazat)

Mi a Kingsoft Office Free 2013?

A Kingsoft Office Free 2013 a Zhuhai Kingsoft Office Software Co., Ltd. által kifejlesztett irodai programcsomag, amely ingyenesen letölthető és használható. A programcsomag Microsoft Office dokumentumokkal is képes dolgozni, és a három szövegfeldolgozó, táblázatszerkesztő és prezentációkészítő programnak köszönhetően feladatok sokaságának elvégzésére képes. Rengeteg innovatív funkciója közé tartozik a bekezdéseket beállító eszköz, valamint a többfüles opció. Mindezek mellett a Kingsoft Office Free 2013 képes az Office dokumentumokat PDF formátumba átkonvertálni, és automatikus helyesírás elemzővel és szószámlálási funkcióval is rendelkezik.

Kingsoft Office Free 2013 funkciók

A Kingsoft Office Free 2013 remekül működik Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszereken egyaránt. A programcsomag Microsoft Office kompatibilis, és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. A paragrafus beállítás mellett olyan funkciókkal találkozhatunk, mint a többfüles dokumentumkezelés, a humanizált táblázat rendszer (különböző stílusú táblázatok közül válogathatunk tetszés és cél szerint), valamint a beépített PDF konvertáló. Csupán 39 MB-ot foglal, ami azt jelenti, hogy lényegesen gyorsabban működik, mint más hozzá hasonló programcsomagok.

Kingsoft Office Free 2013

Lehetővé teszi azt is, hogy read-only jelszóval lássuk el dokumentumainkat, meggátolva ezzel, hogy engedély nélkül szerkesszék át őket.